Libnet.ro
UNICEF

16:30

O mama si fiul ei s-au regasit dupa 19 ani. Povestea a starnit sute de reactii (FOTO)

Antena3 Antena3,
O mama si fiul ei s-au regasit dupa 19 ani. Povestea a starnit sute de reactii (FOTO)

Intalnire emotionanta intre o mama si fiul ei. Cei doi s-au regasit dupa 19 ani. intreaga poveste a fost facuta cunoscuta pe pagina de Facebook a Politiei Romane. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Interviu exclusiv cu mama care si-a gasit fiul dupa 19 ani

Dupa 19 ani, timp in care nu a stiut nimic despre baiatul ei, o mama a putut sa-si stranga din nou fiul in brate.

Regasire dupa 19 ani, cu ajutorul politistilor. Un copil plecat de acasa in anul 2000 s-a reintalnit cu mama sa

In urma activitatilor comune ale politistilor din Calarasi si Bucuresti, un tanar plecat de la domiciliu, despre care familia nu a mai stiut nimic, s-a regasit cu mama sa dupa 19 ani.

Andra, declaratii neasteptate dupa 11 ani de casnicie cu Maruta. Ce se intampla, de fapt, in relatia celor doi

Andra a facut declaratii neasteptate despre casnicia sa cu Catalin. Ce se intampla in relatia lor? Au gasit sau nu secretul fericirii? Iata ce dezvaluiri aduce cunoscuta cantareata despre povestea de iubire dintre ea si tatal copiilor sai! Andra, marturisiri neasteptate despre casnicia cu Maruta Noua piesa a Andrei a fost cu dedicatie speciala pentru .

Magnificul Haland: Cat valoreaza acum si ce recorduri a stabilit la 19 ani

La ce arata la 19 ani, pentru fotbalistul norvegian urmeaza un alt transfer, cel mai probabil, in Premier League sau La Liga.

Europa League: CFR Cluj vs Sevilla (19:55) Dan Petrescu, intalnire cu andaluzii dupa 10 ani - Vor reusi ardelenii surpriza?

Sortii le-au scos-o in cale celor de la CFR Cluj pe Sevilla, marea specialista in Europa League, iar prima mansa din optimi are loc joi, in Gruia, de la ora 19:55. Dan Petrescu a invins formatia andaluza pe vremea cand se afla pe banca Unirii Urziceni si spera sa repete minunea. increderea adversarilor nu e la cote inalte, echipa lui Lopetegui fiind fara victorie in ultimele patru partide oficiale. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

VIDEO Constanta: Farul Genovez de pe faleza Cazinoului, reaprins dupa 107 ani

Constructie emblematica a municipiului Constanta, Farul Genovez, care nu a mai functionat din anul 1913, a fost readus la viata, luminand din nou, prin implicarea presedintelui filialei judetene a Uniunii Armenilor din Romania, Liviu Merdinian.

Caru cu vedete: Boala care i-a otravit tineretea lui Brigitte Bardot. Cea mai frumoasa femeie din lume a incercat sa-si ia viata de 4 ori; Andra si Catalin Maruta au trecut testul longevitatii, dupa 11 ani de casnicie: Avem dispute, dar ne trece repede!

Norma Jeane inainte de Marilyn Monroe. Dramele prin care a trecut actrita inainte de-a deveni sex simbol la Hollywood. Norma Jeane Baker Marilyn Monroe) a. Motivul pentru care Antonia si-a operat sanii a doua oara. A fost dezarmant de sincera. Antonia ne-a vorbit despre noul bust, pe care l-a afisat, in toata splendoarea.

Dupa sapte ani de lupte, regimul lui Bashar-al Assad a raportat o victorie majora asupra teroristilor din orasul Alep (FOTO, VIDEO)

Dupa aproximativ sapte ani de lupte cu fortele rebele, armata siriana a regimului lui Bashar al-Assad a raportat recucerirea orasului Alep, precum si a mai multor localitati din jurul acestuia, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3311 seconds )