Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mama de gemeni, la 13 ani. Minora declara ca si-a dorit aceasta sarcina

B1 B1,
Mama de gemeni, la 13 ani. Minora declara ca si-a dorit aceasta sarcina

O copila de 13 ani din localitatea Roznov, judetul Neamt, a nascut gemeni la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, dar doar unul dintre bebelusi a supravietuit. Fata a nascut prin cezariana la. continuă pe B1

Mama de gemeni, la 13 ani. Minora declara ca si-a dorit aceasta sarcina

O minora din judetul Neamt a nascut gemeni la Maternitatea Cuza Voda din Iasi. Profesorul Maria Stamatin, sefa clinicii de neonatologie a maternitatii, a explicat intr-o conferinta de presa ca din cei doi bebelusi doar unul a supravietuit.

Caz socant in Iasi! O copila de doar 13 ani a adus pe lume doi gemeni

Este la varsta la care ar trebui inca sa se joace cu papusile, dar in schimb, a nascut doi copii gemeni. Este vorba despre o fata de doar 13 ani din Iasi. La inceputul lunii decembrie am avut o.

Profesor anchetat de Politie dupa un scandal sexual. isi mangaia eleva de 13 ani pe sani

Un profesor botosanean este acuzat de hartuire sexuala dupa ce i-a pus mana pe sani elevei sale de numai 13 ani. Scandalul a fost facut public in sedinta de Colegiu Prefectural si s-a anuntat ca s-a deschis un dosar penal pe numele cadrului didactic banuit de agresiune sexuala asupra elevei.

Scandal sexual intr-o scoala din Botosani. Doi elevi de 13 ani, surprinsi de profesoara in momente indecente

Doi baieti de 13 ani, elevi in clasa a VII-a au fost prinsi de profesoara lor in timpul unui moment intim in toaleta scolii. Incidentul a avut loc chiar in timpul orelor de curs. in urma acestui.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )