Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama lui Meghan Markle, surprinsa in aeroportul din Los Angeles! O viziteaza din nou pe fiica ei?

Antena3 Antena3,
Mama lui Meghan Markle, surprinsa in aeroportul din Los Angeles! O viziteaza din nou pe fiica ei?

In aceasta vara, Meghan Markle a petrecut mai multe zile in preajma celor apropiati, in special langa mama ei, Doria Ragland, care s-a aflat in Marea Britanie, dar si langa Jessica Mulroney, una dintre cele. continuă pe Antena3

Meghan Markle, primul proiect in calitate de membra a Familiei Regale. Imagini inedite cu Ducesa de Sussex

Meghan Markle 37 de ani) va avea primul sau proiect individual in calitate de membra a Familiei Regale britanice. Ducesa de Sussex a colaborat la redactarea unei carti de bucate conceputa de supravietuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra si va fi prezenta la lansarea volumului. Mai mult, au fost facute publice imagini in care sotia Printului Harry gateste alaturi de femeile din comunitatile afectate.

VIDEO Un hamal de pe aeroportul din Ibiza, filmat n timp ce fura dintr-un bagaj pe care trebuia sa-l urce n avion

Un hamal de pe aeroportul din Ibiza a fost filmat de un pasager Ryanair al cursei Ibiza-Madrid in timp ce acesta a deschis un troler si a scos din el un obiect pe care l-a bagat in buzunar, relateazaDaily Mail.

Sirivannavari a Thailandei nu e o printesa obisnuita. Are preocupari in afara indatoririlor regale care o fac sa concureze cu Meghan Markle

Intr-o perioada in care Ducesele de Cambridge si de Sussex sunt modele de eleganta si frumusete pentru toata lumea, undeva, in sud-estul Asiei, traieste o printesa care iese din tiparele regale.

Rachete israeliene au lovit aeroportul din Damasc

Rachete israeliene au vizat sambata aeroportul international din Damasc, declansand raspunsul apararii antiaeriene siriene, a informat agentia oficiala de presa Sana, potrivit AFP, citata deAgerpres.

Israelul a atacat Siria: Aeroportul din Damasc, LOVIT de RACHETE israeliene (VIDEO)

Conflictul dintre Israel si Siria escaladeaza. Aeroportul international din Damasc a fost sambata tinta unor rachete israeliene, ceea ce declansat apararii antiaeriene siriene. Apararea noastra antiaer.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )