Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mama Luizei Melencu, dezvaluiri uluitoare la 7 luni de la disparitia tinerei: Nu il vad pe Dinca un criminal. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Luiza

Playtech Playtech,
Mama Luizei Melencu, dezvaluiri uluitoare la 7 luni de la disparitia tinerei: Nu il vad pe Dinca un criminal. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Luiza

Au trecut 7 luni de cand Luiza Melencu a disparut, iar familia ei inca mai crede ca tanara este in viata si a cazut victima unei retele de proxeneti. Mama fetei exclude varianta in care Gheorghe Dinca a ars-o in butoi, in timp ce bunicul recunoaste ca a fost pacalit de videoclipul facut public de . continuă pe Playtech

Mama Luizei Melencu, la sapte luni de la disparitia fiicei: Nu il vad pe Dinca un criminal

La sapte luni de la disparitia fiicei sale, Monica Melencu sustineca Luiza este in viata si ca Gheorghe Dinca nu este un criminal. Am speranta ca Luiza traieste. Osa merg si eu in.

Mama si bunicul Luizei Melencu, incident la sectia de votare. Ce au facut cand i-au vazut pe politisti

In ziua alegerilor prezidentiale, familia Luizei Melencu a intampinat cateva probleme, la sectia de votare. Rudele adolescentei pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o, alaturi de Alexandra Macesanu, au avut un conflict, cu putin timp in urma, duminica. Mama si bunicul Luizei Melencu, incident la sectia de votare Atat mama Luizei Melencu, cat .

Ce planuieste sa faca familia Luizei Melencu, dupa anuntul socant ca tanara traieste. Detaliul nebanuit care schimba radical ancheta Caracal

Este cazul care a socat o tara intreaga! La luni bune de la disparitia tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, informatii cutremuratoare continua sa apara in cazul Caracal. Alexandru Cumpanasu a prezentat la un post de televiziuni noi ipoteze in cazul disparitiei Luizei Melencu. Este Luiza Melencu in viata? Candidatul la alegerile prezidentiale din acest .

Mama Luizei, prima reactie la vestea ca fiica sa ar fi in viata

Mama Luizei a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre probele pe care Cumpanasu le-a prezentat in emisiune si care spun ca Luiza Melencu ar fi in viata. Monica Melencu sustine ca fata prezenta.

Mama Luizei a revazut, in direct la Antena 3, poza cu fata care ar fi Luiza. Concluzia femeii este una dureroasa!

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat initial ca din im.

Familia Luizei Melencu, scandal cu Politia la sectia de vot: Am simtit din prima zi ca suntem mintiti

Familia Luizei Melencu, adolescenta care a disparut in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de principalul suspect Gheorghe Dinca,a fost implicata intr-un scandal la sectia de vot cu.

Familia Luizei Melencu, incident la sectia de vot: Depunem plangere

Familia Luizei Melencu, adolescenta care a disparut in luna aprilie dupa ce a fost luata la ocazie de principalul suspect Gheorghe Dinca,a fost implicata intr-un incident in sectia de vot. Incidentul.

Am gasit-o pe Luiza! Avem confirmarea familiei. Anuntul tocmai a fost facut. Descoperirea uluitoare in cazul Caracal

Anuntul uluitor a fost facut in aceasta vineri si vine din partea familiei adolescentei disparute de la Caracal. Mama Luizei Melencu a confirmat faptul ca fiica ei a fost gasita. E o descoperire socanta, dar imbucuratoare in cazul care a luat Romania pe nepregatite, in aceasta vara. Luiza Melencu a fost gasita si este vie .

Familia Luizei Melencu i-a invitat pe prietenii fetei sa-i serbeze onomastica. Ma uit mereu pe drum, sa vad cand se deschide poarta si vine acasa

Familia Luizei Mihaela Melencu, prima victima a lui Gheorghe Dinca, i-a invitat pe colegii si prietenii fetei sa o sarbatoreasca de ziua numelui.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )