Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama Luizei Melencu va fi externata din spital, bunicul adolescentei a fost transferat la Cardiologie

Antena3 Antena3,
Mama Luizei Melencu va fi externata din spital, bunicul adolescentei a fost transferat la Cardiologie

Mama Luizei Melencu a fost externata din Spitalul Judetean din Craiova, unde a ajuns alaturi de bunicul Luizei in urma scandalului cu jandarmi petrecut in curtea lor. Bunicul Luizei a fost transferat la. continuă pe Antena3

Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Descoperirile tragice de la Caracal nu par sa mai inceteze. Rudele adolescentei au facut cateva noi declaratii incredibile. Totodata, mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT, a refuzat sa se mai prezinte. Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT Desi e vorba de o investigatie de proportii, familia tinerei disparute si pe care Gheorghe Dinca ar fi .

Rasturnare de situatie! Mama Luizei Melencu accepta sa i se recolteze noi probe ADN, dar pune o conditie

Mama Luizei Melencu a acceptat sa ii fie prelevate noi probe ADN. Decizia femeii a venit la doua zile dupa ce a anuntat ca nu mai doreste sa coopereze cu cei de la DIICOT. Mai mult, bunicul Luizei a fost cel care anunta, joi, acest lucru. Mama Luizei Melencu accepta recoltarea de noi probe ADN .

Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsa ca fiica ei este in viata

Mama Luizei Melencu, victima Caracal, a facut un gest disperat. Ce face femeia, fiind convinsa ca fiica ei este in viata? Monica, mama Luizei Melencu, a facut un gest disperat Procurorii DIICOT s-au intors acasa la familia Melencu, pentru a recolta probele ADN. Monica, mama Luizei, fata disparuta in luna aprilie a anului curent, a .

Mama Luizei Melencu, reactie sfasietoare dupa ce a aflat ca va fi amendata cu 5.000 de lei. Dinca mi-a luat fata, ei imi iau banii!

Prima reactie a mamei Luizei Melencu, dupa ce a aflat ca va fi amendata! Procurorii au decis sa-i atribuie suma de 5. 000 de lei femeii pentru neprezentarea la DIICOT. Ce a spus mama victimei lui Dinca despre cele auzite si cum se simte acum? Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce a aflat ca va fi .

Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru ca nu s-a prezentat la DIICOT. Femeia ar putea fi adusa cu forta

Mama Luizei Melencu are inca o problema de infruntat. Aceasta este amendata cu bani grei pentru neprezentarea sa la DIICOT. Daca nu va veni nesilita de nimeni, se va interveni cu forta. Cat va trebui sa plateasca pentru ca nu s-a supus cererii din partea oamenilor legii? Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru neprezentarea la .

Mama Luizei Melencu refuza sa vina joi la DIICOT: Anchetatorii, acuzati ca vor sa ii planteze probe (VIDEO)

Mama Luizei Melencu refuza sa vina astazi la DIICOT pentru a mai da o mostra de ADN. Femeia ii acuza pe anchetatori ca vor sa planteze probe, pentru a declara decesul fiicei ei, in absenta unui cadavru. Mama.

Cazul Caracal. Mama Luizei Melencu a acceptat sa i se recolteze probe ADN. Procedura va avea loc abia luni, din cauza starii de sanatate a femeii -UPDATE

Mama Luizei Melencu a acceptat sambata sa mearga sa i se recolteze noile probe ADN, dupa ce a refuzat de doua ori sa se prezinte la sediul DIICOT si a fost si amendata, pentru ca nu a dat curs citatiilor. Decizia vine la o zi dupa ce i s-a facut rau in momentul in care jandarmii au mers la casa familiei pentru a pune in executare un mandat de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Femeia a declarat ca a fost convinsa de avocat sa mearga la Bucuresti si sa se supuna recoltarii de probe.

Mama Luizei Melencu nu a putut fi dusa la DIICOT pentru prelevarea de probe; medicii au stabilit ca femeia este prea epuizata fizic si psihic

Mama Luizei Melencu nu a putut fi dusa la DIICOT pentru prelevarea de probe biologice, intrucat medicii au stabilit ca starea sa fizica si psihica nu permite acest lucru. Politistii de la fata locului au consemnat acest lucru in procesul verbal.

CAZUL CARACAL. Mama Luizei Melencu, dupa ce a fost AMENDATA de procurori: Dinca mi-a luat fata, DIICOT imi ia banii!

Mama Luizei Melencu a rabufnit la adresa procurorilor dIICOT, dupa ce joi a fost amendata cu suma de 5. 000 de lei pentru caa refuzat prelevarea de probe biologice in vederea unei noi expertize ADN.

Mama Luizei Melencu, la limita puterilor: Dinca mi-a luat copilul, DIICOT, banii

Este razboi total intre autoritati si rudele Luizei Melencu. Bunicul acesteia anunta ca nu va mai colabora cu procurorii pana nu vin rezultatele testelor ADN trimise in Statele Unite. Chiar daca fiica lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )