Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mama Luizei Melencu a fost transportata de urgenta la spitalul din Craiova. Sunt disperat cand vad ca se prabuseste

Adevărul Adevărul,
Mama Luizei Melencu a fost transportata de urgenta la spitalul din Craiova. Sunt disperat cand vad ca se prabuseste

Monica Melencu a ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova dupa ce tatal sau a sunat la 112, disperat ca aceasta se simtea rau si ii curgea foarte mult sange din nas. Cand echipajul SMURD a ajuns la fata locului, mama Luizei a fost urcata imediat in ambulanta pentru ca avea tensiunea foarte mare. continuă pe Adevărul

Primele imagini cu mama Luizei Melencu, adusa cu ambulanta SMURD la spitalul din Craiova

Monica Melencu a ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova dupa ce tatal sau a sunat la 112, disperat ca aceasta se simtea rau si ii curgea foarte mult sange din nas.

Mama Luizei Melencu a ajuns de urgenta la spital. Sunt disperat cand vad ca se prabuseste

Monica Melencu a ajuns la Spitalul de Urgenta din Craiova dupa ce tatal sau a sunat la 112, disperat ca aceasta se simtea rau si ii curgea foarte mult sange din nas. Cand echipajul SMURD a ajuns la fata locului, mama Luizei a fost urcata imediat in ambulanta pentru ca avea tensiunea foarte mare.

Mama Luizei Melencu a ajuns de urgenta la spital: in ce stare se afla femeia

Mama Luizei Melencu a ajuns, sambata, la Spitalul de Urgenta din Craiova. Tatal femeii a sunat la 112 dupa ce Monica Melencu a inceput sa se simta rau si si-a curs foarte mult sange din nas, potrivit.

Mama Luizei Melencu, marturisiri ravasitoare in cazul Caracal: 2020 imi va aduce copilul acasa. Ce spune aceasta despre Dinca

Monica, mama Luizei Melencu, a facut marturisiri ravasitoare in cazul Caracal, dupa ce a fost chemata sa studieze ultima parte a dosarului. Mai are de parcurs trei volume. Speranta ii este vie: 2020 imi va aduce copilul acasa. Ce spune despre Gheorghe Dinca? Mama Luizei Melencu a facut marturisiri ravasitoare in cazul Caracal Gheorghe Dinca .

Mama Luizei Melencu, chemata sa studieze dosarul fiicei in ultima zi de lucru a procurorilor. Marea speranta a femeii: 2020 imi va aduce copilul acasa

Monica Melencu a fost chemata sa studieze ultima parte a dosarului Caracal pe data de 30 decembrie 2019. Mama Luizei a mai fost la Bucuresti impreuna cu avocata sa dar mai are de parcurs trei volume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )