Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama premierului Ponta, despre vizita la DNA: Victor a vrut sa ma insoteasca, l-am refuzat. Daca as putea, l-as convinge sa renunte la functie

Adevărul Adevărul,
Mama premierului Ponta, despre vizita la DNA: Victor a vrut sa ma insoteasca, l-am refuzat. Daca as putea, l-as convinge sa renunte la functie

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvaluit, sambata seara, ca fiul sau a vrut sa o insoteasca la DNA, cand a fost citata ca martor, dar ea a refuzat. continuă pe Adevărul

Ce le-a spus mama lui Ponta procurorilor DNA

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a dezvaluit, sambata seara, ca fiul sau a vrut sa o insoteasca la DNA, cand a fost citata ca martor, dar ea a refuzat.

Mama Premierului Ponta: Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, sustine ca nu are nicio legatura cu firma ginerelui sau, Iulian Hertanu, si ca nu cunoaste activitatea pe care acesta o desfasura, ea spunand ca intregul scandal il are ca tinta pe premier si ca daca l-ar putea convinge, l-ar ruga sa demisioneze, potrivit surselor din presa.

Mama premierului Ponta: Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, sustine ca nu are nicio legatura cu firma ginerelui sau, Iulian Hertanu, si ca nu cunoaste activitatea pe care acesta o desfasura. Ea spune ca intregul scandal.

Mama premierului Ponta: Lovind in mama, lovesti si in fiu, lovind in sora, lovesti si in frate

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, sustine ca nu are nicio legatura cu firma ginerelui sau, Iulian Hertanu, si ca nu cunoaste activitatea pe care acesta o desfasura, ea spunand ca intregul scandal il are ca tinta pe premier si ca, daca l-ar putea convinge, l-ar ruga sa demisioneze.

Mama premierului Ponta: Lovind in mama, lovesti si in fiu

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, sustine ca nu are nicio legatura cu firma ginerelui sau, Iulian Hertanu, si ca nu cunoaste activitatea pe care acesta o desfasura.

QA: Mama lui Victor Ponta, despre audierea la DNA. Am simtit jena de a fi privit 40 de minute incontinuu, cu aparatele lipite de geam

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a vorbit la emisiunea QA de la Antena 3, despre momentele prin care a trecut odata cu audierea sa la DNA Ploiesti, in calitate de martor in dosarul in care este.

Mama premierului Victor Ponta, audiata la DNA Ploiesti. Cornelia Naum a fost citata in calitate de martor

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Prahova. Aceasta nu a vrut sa faca declaratii la intrare, ea a fost citata in calitate de martor in dosarul in care ginerele sau este deja arestat preventiv.

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti in dosarul privind fraudarea de fonduri europene

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Avocatul Corneliei Naum a precizat ca aceasta are un contract de munca part-time cu societatea fiicei dansei, precizand ca sigur ca a participat la niste discutii intre niste persoane care au calitate in acest dosar. Despre asta s-a discutat la DNA, a precizat avocatul.

UPDATE Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, audiata in calitate de martor la DNA Ploiesti: Sunt soacra, nu consilier

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, s-a prezentat joi dimineata, la DNA Ploiesti, surse judiciare afirmand ca ea a fost citata ca martor in dosarul privind fraudarea de fonduri europene, in care este arestat cumnatul premierului, Iulian Hertanu, informeaza Mediafax. Ora 11:15 Mama premierului Victor Ponta a plecat de la sediul DNA Ploiesti. Intrebata daca este consilier la vreuna din firmele ginerele sau, Iulian Hertanu, ea a raspuns doar: Sunt soacra, nu consilier.

Mama premierului, audiata ca martor la DNA in dosarul in care Iulian Hertanu a fost arestat. Avocat: Are un contract de munca part-time cu societatea fiicei sale (VIDEO)

10 Mama premierului a iesit din sediul DNAPloiesti dupa aproximativ doua ore de audieri, fara a face declaratii. Avocatul acesteia a precizat insa ca mama lui Victor Ponta are calitatea de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )