Libnet.ro
UNICEF

14:31

Mama Serenei Williams da din casa. Ce se intampla cu cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Adevărul Adevărul,
Mama Serenei Williams da din casa. Ce se intampla cu cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Serena Williams a redevenit numarul 1 mondial dupa ce a reusit sa castige turneul de la Australian Open, devansand-o pe Angelique Kerber. continuă pe Adevărul

Sondaj: rusii considera ca traiesc in cea mai buna perioada a tarii lor de la Revolutia Bolsevica din 1917

Rusii considera ca traiesc in cea mai buna perioada a tarii lor de la Revolutia Bolsevica din 1917, arata un sondaj publicat astazi de Centrul Levada.

Billboard: Directorul executiv al Spotify, cea mai puternica persoana din industria muzicala

Daniel Ek, presedinte si director executiv al companiei Spotify, a fost desemnat de revista Billboard cea mai puternica persoana din industria muzicala, dupa ce in clasamentul intocmit anul trecut antreprenorul in varsta de 33 de ani ocupa pozitia a zecea, scrie News. ro.

VIDEO Premiile Grammy 2017. Adele a dominat gala si a castigat 5 premii. Hello - cea mai buna piesa a anului

Adele, regina britanica a baladelor melancolice, a triumfat duminica seara la Premiile Grammy, decernate la Los Angeles, castigand cinci distinctii, printre care cel mai bun album si cea mai buna piesa a anului cu hitul sau, Hello. Marea sa rivala a fost Beyonce cu care a concurat la patru categorii importante, inclusiv cantecul anului, albumul anului, si cea mai buna interpretare solo.

Cea mai scazuta temperatura din tara, la Miercurea Ciuc: minus 26 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara, in noaptea de sambata spre duminica, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 26 de grade Celsius .

Minus 26 de grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara, in noaptea de sambata spre duminica, s-a inregistrat la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a aratat minus 26 de grade Celsius, informeaza Agerpres.

Cea mai usoara reteta de pe vremuri. Cum faci turte ca ale bunicii, un aperitiv gustos si sanatos

Turtele de pe vremea bunicii, pregatite din ingrediente simple si sanatoase, se regasesc si astazi in bucataria gospodinelor din Baragan. Gatite ca odinioara la tara, turtele facute in casa sunt un deliciu. Gela Dumitrache, o invatatoare din comuna Unirea, pasionata de gatit, mestereste si in prezent bunatati mostenite de la bunica sa.

il iubesc ca stie sa TACA. Andra, declaratie SIROPOASA pentru sotul sau. Ce lucruri INEDITE da din casa artista

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai frumoase si trainice cupluri din showbiz. Destul de discreti cand este cazul si prietenosi mereu cu fanii, cei doi au stiut cum sa se faca.

VIDEO Regizorul ucrainean Oleg Sentsov, din spatele gratiilor: Cel mai mare pacat e lasitatea

Stiu ca sunteti preocupati de ce se intampla in Romania, dar in acest an Berlinala e mai politica decat si-ar fi dorit. Dintre filmele vazute pana acum cel mai mare impact politic l-am gasit in The Trial: The State of Russia vs Oleg Sentsov, un documentar despre procesul documentaristului ucrainean Oleg Sentsov, condamnat in Rusia la 20 de ani de inchisoare. Ar trebui aratat si la noi cat mai repede, ca sa nu uitam cum arata represiunea.

Cum au muncit procurorii in 2016: cazul dublului asasinat pentru un inel, cea mai odioasa crima solutionata de Parchet

Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara si-a prezentat bilantul activitatii pe anul 2016. Numarul cauzelor solutionate de parchetele din judet a crescut fata de anul precedent, sustin reprezentantii institutiei.

Cristian Roman a devenit director al Castelului Corvinilor. Cea mai mare descoperire a arheologului a avut loc chiar in gradina castelului medieval

Cristian Roman a devenit noul director al Castelului Corvinilor din Hunedoara. Doctorul in istorie, arheolog si muzeograf, Cristian Roman are o experienta de peste 20 de ani in cercetare stiintifica, iar unele dintre descoperirile la care a participat sunt legate de castel.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )