Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, la spital ca urmare a unui accident de munca

B1 B1,
Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, la spital ca urmare a unui accident de munca

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a ajuns la spital dupa ce a suferit un accident de munca, informeaza ziuaconstanta. ro. Accidentul s-a produs acum doua zile, la Teatrul pentru Copii si Tineret Constanta. continuă pe B1

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, in varsta de 80 de ani, la spital in urma unui accident

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh a fost ranita in timpul serviciului, la Teatrul pentru Copii din Constanta. Primele informatii arata ca femeia a fost lovita in timpul unor manevre de.

La 80 de ani, mama lui Sevil Shhaideh a avut un accident de munca si a ajuns la spital

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, angajata la un teatru din municipiul Constanta, a suferit un accident de munca, fiind necesara transportarea ei la spital.

Dragnea: Sevil Shhaideh nu merge la Curtea de Conturi, trebuie sa ramana in Guvern

Liviu Dragnea a declarat marti la Romania TV ca ministrul Dezvoltarii Sevil Shhaideh nu ava fi propusa de PSD la sefia Curtii de Conturi in locul lui Nicolae Vacaroiu, al carui mandat expira in octombrie, si ca nici nu ar vota-o in Parlament, pentru ca aceasta trebuie sa ramana in guvern.

Trei persoane au murit la Stefan Voda in urma unui accident rutier

Trei tineri au murit, iar unul a fost internat in stare grava la spital in urma unui accident rutier produs duminica, 17 septembrie, in raionul Stefan Voda. Preliminar se cunoaste ca un automobil s-a ciocnit cu un microbuz, iar ca urmare a impactului ambele masini au iesit de pe carosabil.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )