Libnet.ro
UNICEF

20:45

Mamaia e cea mai LA MODA statiune. A fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo

Antena3 Antena3,
Mamaia e cea mai LA MODA statiune. A fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo

Mamaia este capitala distractiei, iar acum o stie intreaga lume. Cea mai extravaganta statiune de la malul Marii Negre a fost premiata la Festivalul International al Cluburilor de la Monte Carlo. Pe scena a. continuă pe Antena3

BNR: Deprecierea din luna iulie a leului a fost cea mai ampla din ultimele 13 luni, iar volatilitatea ratei de schimb leu/euro a atins maximul ultimelor 12 luni

Pe parcursul trimestrului III, amplitudinea variatiilor cursului de schimb leu/euro, precum si frecventa schimbarilor de traiectorie a acestuia au crescut, ca efect al oscilatiilor aversiunii fata de risc si al modificarilor de perceptie a investitorilor asupra riscului asociat economiei si pietei financiare romanesti, se arata in sectiunea dedicata cursului de schimb din Raportul privind inflatia publicat miercuri de BNR. Documentul admite faptul ca deprecierea din luna iulie a leului a fost cea mai ampla din ultimele 13 luni, iar volatilitatea ratei de schimb leu/euro a atins maximul ultimelor 12 luni.

The Banker a acordat Erste Group Bank premiul pentru Cea mai buna banca de private banking din Europa Centrala si de Est

Erste Group Bank AG a fost declarata ieri Cea mai buna banca de private banking din Europa Centrala si de Est de catre The Banker, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Robert Sarovic la cea mai buna prestatie personala in acest sezon

Robert Sarovic, noul capitan al echipei BC Timisoara, a realizat cea mai buna prestatie personala stagionala in victoria repurtata asupra lui BCM U Pitesti, scor 82-76. Meciul a avut loc la Sala Constantin Jude si conteaza pentru etapa a 6-a i.

Rickey Huckaby la cea mai buna prestatie stagionala

Rickey Huckaby a realizat cea mai solida prestatie personala de la debutul in Liga Nationala de baschet masculin. El a contributi decisiv la victoria Timbei Timisoara asupra Energiei Rovinari, scor 96-89, in etapa a 6-a din sezonul regulat. Huckaby.

Aceasta este cea mai populara fotografie din istoria Facebook

Fotografia in care Barack Obama, presedintele reales al SUA, o imbratiseaza pe sotia sa, Michelle Obama, este imaginea cea mai populara din istoria Facebook, retea de socializare cu peste 1 miliard de utilizatori.

Barack si Michelle Obama imbratisati, cea mai populara fotografie de pe Facebook din toate timpurile

Fotografia cu Barack Obama imbratisandu-si sotia, Michelle, pe care echipa de campanie a democratului a postat-o pe retelele sociale in momentul anuntarii victoriei sale in cursa pentru al doilea mandat de presedinte a devenit cea mai populara fotografie de pe Facebook din toate timpurile, dupa ce a obtinut si titlul de cel mai popular tweet, scrie AFP.

Faze Tari: Cum voteaza astronautii americani aflati in Spatiu; Cu asta chiar au intrecut orice masura! Chinezii au contrafacut celebra statiune austriaca Hallstatt; Asta e cea mai tare! A aparut costumul-MOP pentru bebelusi! Mamele pot de acum sa imbine u

Casa de piatra! Mirii au 204 ani. Petrecere mare in Nanchong, provincia chineza Sichuan! Dupa 88 de ani de casnicie, veteranii oraselului au imbracat iar straie de. Janus, cel mai tare politist din lume. Dulaul a prins 440 de infractori. Cainele Janus, politist erou! Dulaul a umflat 440 de infractori in 4 ani si a facut 157 de capturi.

Ivan Ivanovic la cea mai buna prestatie stagionala

Ivan Ivanovicfoto nr. 10) a avut o prestatie exceptionala in victoria Gazului Metan Medias asupra lui U Mobitelco Cluj, scor 92-80. Muntenegreanul a fost principalul factor pe faza ofensiva in acest meci. in 33 minute de joc, Ivanovic a avut 11/1.

Seful Evernote, companie de 1 mld. $: cea mai mare problema este ca multi se complac intr-o existenta plictisitoare

Este foarte motivat in incercarea sa de a nu se plictisi niciodata, de a nu duce o existenta liniara si lipsita de evenimente. Mai mult, una dintre motivatiile sale de a pune la punct Evernote rezida in dorinta sa de a lasa ceva in urma, ca.

Cea mai importanta decizie la inceputul noii administratii Obama: desemnarea sefului Trezoreriei

Barack Obama, reales presedinte al SUA, se confrunta acum cu doua intrebari la care evita sa raspunda de mai mult de un an, respectiv cine il va ilocui pe Timothy Geithner foto) la sefia Trezoreriei si cand va fi efectuata inlocuirea, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )