Libnet.ro
UNICEF

08:46

Mana hotului, un virus pentru Linux care costa 2.000 de dolari

Adevărul Adevărul,
Mana hotului, un virus pentru Linux care costa 2.000 de dolari

Specialisii in securitate au descoperit un program malitios, numit Hand of Thief trad. mana hotului) care ii poate afecta pe utilizatorii de PC-uri ce ruleaza versiuni ale sistemului de operare Linux, potrivit PcAdvisor. co. uk. continuă pe Adevărul

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii care merg cu autoturismul in Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat, vineri, o atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Bulgaria cu masina, potrivit unui comunicat de presa. Astfel, MAE recomanda persoanelor care.

Doi parlamentari PSD ataca regionalizarea lui Dragnea: Se fac regiuni pentru oamenii care le vor conduce, nu pentru cetateni / Nu avem studii serioase, nu avem nimic la baza pentru aceste discutii

Adrian Solomon, deputat PSD de Vaslui, a atacat public joi procesul de regionalizare gestionat de ministerul Dezvoltarii, condus de Liviu Dragnea. Nu avem studii serioase, nu avem nimic la baza pentru aceste discutii. Aceste lucruri trebuie gandite altfel. Se fac regiuni pentru oamenii care le vor conduce, nu pentru cetateni, a spus Solomon, citat de Agerpres. Si Gabriela Cretu, senator PSD de Valui, a dat de inteles ca nu e de acord cu regionalizarea: Diferenta dintre noi si alte judete este ca aici se exprima anumite opinii, chiar si atunci cand sunt in contradictie cu ale sefilor. In toate judetele mai sarace opiniile sunt aceleasi.

Metrorex prelungeste programul de lucru, duminica, pentru cei care vor participa la meciul Dinamo - Steaua

Metrorex a luat decizia sa prelungeasca programul de duminica, cu o ora si jumatate, pentru a le permite accesul la transportul subteran si celor care vor asista la partida Dinamo -Steaua, de pe Arena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )