Libnet.ro
UNICEF

13:00

Manager Telekom Romania: Prin ce se aseamana industria telecom cu...McDonalds

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Manager Telekom Romania: Prin ce se aseamana industria telecom cu...McDonalds

Ultima oara l-am intalnit pe Olaf Lausen la evenimentul eCommerce regional ecomTEAM 2013, pe atunci ocupand functia de general manager new business development la Romtelecom. Intre timp si un rebranding mai departe, germanul a fost promovat pe pozitia. continuă pe Wall-Street Ro

Prin LocalHub.ro, Telekom Romania vrea sa aduca toate IMM-urile in online

Telekom Romania anunta lansarea LocalHub. ro, noua platforma online de tip One Stop Shop, care pune la dispozitia utilizatorilor un instrument practic si eficient prin care acestia pot gasi informatii relevante si actualizate despre firme si activitatea acestora. in cadrul platformei sunt prezentate, inca de la lansare, peste 400. 000 de firme din toata tara si din [] Prin LocalHub. ro, Telekom Romania vrea sa aduca toate IMM-urile in online Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Telekom Romania lanseaza LocalHub.ro, o platforma de tip One Stop Shop pentru afacerile mici si mijlocii

Telekom Romania anunta lansarea LocalHub. ro , noua platforma online de tip One Stop Shop, care pune la dispozitia utilizatorilor un instrument prin care acestia pot gasi informatii relevante si actualizate despre firme si activitatea acestora.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )