Libnet.ro
UNICEF

09:15

Managerii companiilor auto: Piata chineza va fi motorul cresterilor in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Managerii companiilor auto: Piata chineza va fi motorul cresterilor in 2014

Piata chineza va ramane si in acest an motorul de crestere al vanzarilor de automobile la nivel mondial, in pofida incetinirii avansului economic al Chinei, potrivit liderilor de companii reuniti la salonul auto de la Beijing, relateaza AFP, poreluat. continuă pe Wall-Street Ro

Producatorii auto: Piata chineza va ramane si in 2014 motorul de crestere al vanzarilor

Piata chineza va ramane si in acest an motorul de crestere al vanzarilor de automobile la nivel mondial, in pofida incetinirii avansului economic al Chinei, potrivit liderilor de companii reuniti la salonul auto de la Beijing.

Piata chineza va ramane si in 2014 motorul de crestere al vanzarilor auto, potrivit producatorilor

Piata chineza va ramane si in acest an motorul de crestere al vanzarilor de automobile la nivel mondial, in pofida incetinirii avansului economic al Chinei. Asta spun liderii de companii reuniti la salonul.

Piata chineza va ramane si in 2014 motorul de crestere al vanzarilor auto

Piata chineza va ramane si in acest an motorul de crestere al vanzarilor de automobile la nivel mondial, in pofida incetinirii avansului economic al Chinei, potrivit liderilor de companii reuniti la .

Piata de birouri in 2014: preinchirierile au explodat

Preinchirierile de spatii de birouri au reprezentat o treime din activitatea totala de inchiriere in primul trimestru din 2014, aceste tipuri de contracte avand o crestere uriasa fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata un studiu al Esop.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )