Libnet.ro
UNICEF

09:30

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi: S-a schimbat profilul pacientului infectat cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi: S-a schimbat profilul pacientului infectat cu coronavirus

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Carmen Dorobat, spune ca s-a schimbat profilul pacientului infectat cu noul coronavirus, in sensul ca majoritatea pacientilor ajung la spital cu forme medii ale bolii, si nu cu forme usoare si asimptomatici, ca pana acum. continuă pe Hotnews

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi anunta o modificare a profilului pacientului de COVID-19

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, sustine ca se observa o schimbare a profilului pacientului de COVID-19, in prezent inregistrandu-se forme medii ale bolii, dupa ce pana acum au predominat cazurile usoare.

Schimbari la varful Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara. Medicul care a vindecat multe cazuri de COVID-19, manager

Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a decis sa faca o rocada intre managerul si directorul medical de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, dupa ce mandatul managerului se incheia in aceste zile.

Managerul Spitalului Victor Babes si un pacient confirmat cu COVID-19 care s-a vindecat acolo, in direct pe B1 TV. Alin Goga: Pierdusem vreo 30 de kilograme, aratam ca abia eliberat din lagar (VIDEO)

Emilian Imbri, manager la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes, a explicat ca virusul SARS-CoV-2 are adesea o simptomatologie foarte asemanatoare cu a unei gripe sau a unei.

Managerul Spitalului Victor Babes: E posibil ca intr-o saptamana sau doua sa apara focarele care au stat izolate pana acum

Romanii profita de relaxarea masurilor de restrictie si au inceput sa se bucure de aerul curat, de posibilitatea de a merge oricand la cumparaturi, in piete sau parcuri. Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes, spune ca e o atitudine corecta, insa atrage atentia sa se respecte masura distantarii fizice si a purtarii mastilor de protectie pentru evitarea raspandirii infectiei cu coronavirus.

Carmen Dorobat: Profilul pacientul s-a schimbat! Majoritatea cazurilor sunt medii sau grave

Anunt ingrijorator venit de la managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi. Carmen Dorobat spune ca profilul unui pacient infectat cu coronavirus s-a modificat. Daca pana acum medicii s-au confruntat cu cazuri usoare, acum au de a face cu cazuri medii spre grave.

Cum s-a schimbat profilul pacientului COVID-19. Explicatiile medicului Mihaela Dorobat Medicul Beatrice Mahler: Cei cu boli cronice au dublu beneficiu in purtarea mastii (VIDEO)

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, a declarat, pentru B1 TV, ca persoanele care au afectiuni precum astmul nu ar trebui sa-si faca probleme in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )