Libnet.ro
UNICEF

15:45

Managerul spitalului din Neamt unde zece pacienti au murit arsi de vii demisioneaza

Adevărul Adevărul,
Managerul spitalului din Neamt unde zece pacienti au murit arsi de vii demisioneaza

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, unde sambata seara zece pacientsi au murit arsi de vii in urma unui incendiu puternic, a anuntat, luni, ca demisioneaza din aceasta functie. continuă pe Adevărul

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, si-a anuntat demisia: Din pacate, politica este in tot si in toate

Lucian Micu, managerul spitalului din Neamt, a anuntat ca va demisiona in urma tragediei de la sectia ATI. Maine isi va depune mandatul Micu, care si-a comunicat intentia in social media. Tragedia.

Lucian Micu, managerul Spitalului din Piatra Neamt: Pacientii au fost mutati de la etajul 3 la etajul 2 in spatii deja amenajate, pe circuite aprobate de DSP

Managerul Spitalului Judetean Neamt, Lucian Micu, a declarat duminica, la Digi24, ca pacientii mutati sambata de la etajul 3 la etajul 2 al spitalului, in sectia ATI, au fost plasati in spatii deja amenajate, care aveau acordul DSP din primavara, cu circuite deja stabilite.

Ceata din jurul avizului de functionare al sectiei ATI unde zece pacienti au murit arsi de vii

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt si Directia de Sanatate Publica au puncte de vedere opuse pe tema existentei documentului respectiv.

Managerul spitalului din Piatra Neamt, unde au ars de vii zece oameni, anunta ca va demisiona

Lucian Micu a anuntat, luni, ca va demisiona din functia de manager al Spitalului Judetean Neamt.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, va merge de urgenta la Piatra Neamt pentru a vedea situatia din teren

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru se va deplasa in aceasta seara la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Sunt pacienti infectati.

Managerul spitalului din Piatra Neamt a demisionat: Functia nu mai ajuta la acest moment cu nimic

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt, Lucian Micu, isi anunta demisia: Unii cu medicina, altii cu banii. intre acestea mai apare si politica. Decizia vine dupa ce 11 oameni si-au pierdut viata in incediul de la ATI.

Managerul spitalului din Neamt nu stie cat de veche era instalatia electrica: Nu am aceasta informatie

Lucian Micu, Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt a declarat ca spitalul nu avea alarma de incendiu si nici sistem de stingere a incendiilor. Acesta nu a stiut sa spuna cat de veche era instalatia electrica a spitalului: Nu am aceasta informatie, cand s-a facut ultima reparatie capitala.

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt, unde au ars pacienti COVID in sectia ATI, primea 18.000 de leiluna si bani din 14 chirii

In cursul serii de sambara, 10 persoane si-au pierdut viata in urma unui incendiu ce avut loc in sectia de ATI a spitalului din Piatra Neamt. Doctorul de garda, care s-a aruncat in flacari pentru a.

Primele imagini de la locul tragediei, unde 10 pacienti COVID-19 au murit intr-un incendiu la ATI (VIDEO)

Zece persoane au decedat in urma unui incendiu la ATI, toti ar fi fost persoane intubate. Sectia de terapie intensiva a spitalului a fost distrusa. Pana la aceasta ora nu este cunoscut numarul persoanelor.

Arsene, despre demiterea managerul spitalului din Neamt: Bineinteles, vinovatii vor raspunde

Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, in subordinea caruia se afla Spitalul Judetean a declarat ca nu exclude demiterea directorului unitatii medicale. Arsene a mai spus ca decizia va fi luata in functie de rezultatele anchetei si ca toti vinovatii vor plati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )