Libnet.ro
UNICEF

07:30

Managerul Spitalului din Ploiesti, Adrian Strambeanu: Unitatea noastra acopera, uneori cu eforturi foarte mari, dar acopera - necesitatile salilor de operatie

Adevărul Adevărul,
Managerul Spitalului din Ploiesti, Adrian Strambeanu: Unitatea noastra acopera, uneori cu eforturi foarte mari, dar acopera - necesitatile salilor de operatie

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a negat intr-un comunicat transmis vineri informatiile potrivit carora institutia pe care o conduce ar duce lipsa de materialele necesare desfasurarii interventiilor medicale, precizand ca totul se poate verifica in actele de achizitie, informeaza De Ce News. continuă pe Adevărul

Managerul de la spitalul GROAZEI NEAGA ACUZATIILE. Vezi raspunsul medicului Dan Oprea

Directorul spitalului din Ploiesti, Adrian Strimbeanu,neaga, intr-un comunicat de presa, acuzatiile conform carora spitalul pe care il conduce ar avea probleme. Adevarul despre bisturiele necesare.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, reactie dupa afirmatiile chirugului Dan Oprea, de malpraxis cu buna stiinta

Adrian Strambeanu, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, a venit cu o precizare publica dupa scandalul zbucnit in unitatea medicala, urmat de un control al Ministerului Sanatatii.

Ancheta de la Spitalul de Urgenta Ploiesti. Managerul spitalului, despre imagini cu o batrana legata de pat: Sunt mpotriva practicilor inumane

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti afirma ca niciodata nu a pretins ca serviciile oferite de spitalul pe care il conduce sunt perfecte si cere public scuze pacientilor pentru lipsa de umanitate cu care sunt tratati, insa spune ca imaginea de lumea a treia creata spitalului este falsa, informeaza Mediafax. Ancheta a fost declansata dupa ce chirurgul Dan Oprea a acuzat lipsa de implicare a autoritatilor, lipsa dotarilor si mai ales a medicamentelor, spunand ca Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti este umilit, abandonat de toti si ca, desi in spital s-au abordat tehnici chirurgicale de nivel universitar, la nivelul unitatii sanitare nu se aloca fonduri, bisturiele electrice de unica folosinta sunt folosite de zeci de ori, iar alte dotari sunt de pe vremea lui Pazvante.

Banii spitalului GROAZEI din Ploiesti, in conturile familiei Cosma

Firma care a castigat licitatia pentru izolarea termica a cladirii Spitalului Judetean din Ploiesti este apropiata familiei lui Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova. De altfel, firma este.

Noi acuzatii grave la adresa conducerii Spitalului Judetean din Ploiesti. Cum a fost acoperita mizeria din institutie

Noi acuzatii grave au aparut la adresa conducerii Spitalului Judetean din Ploiesti. Un angajat al spitalului sustine ca, inainte sa vina controlul, s-a facut curatenie luna, cum n-a mai fost de ani de zile,.

Primele sanctiuni la Spitalul de Urgenta din Ploiesti.

Consiliul Judetean Prahova analizeaza demiterea directorului Spitalului Judetean Ploiesti, dupa ce, saptamana trecuta, un medic chirurg a aratat in presa mai multe nereguli. Chirurgul Dan Oprea a scris, saptamana trecuta, un mail unei redactii din Prahova, in care a aratat neregulile din spital. Ministerul Sanatatii a inceput o ancheta. 22 de medici din acest spital il sustin pe medicul care a initiat protestul. Medicul a declarat pentru B1TV ca a scris acea scrisoare dupa ce in presa locala .

Seful Spitalului din Tecuci, reclamat

Peste 100 de angajati ai spitalului din Tecuci au depus plangeri impotriva conducerii spitalului din Tecuci, iar ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a decis sa trimita un corp de control pentru a verifica situatia.

23 medici, solidari cu medicul Oprea de la Spitalul Judetean din Ploiesti. Ministru: Alti doi inspectori vor fi trimisi la Ploiesti

Scandalul de la Spitalul Judetean de urgenta din Ploiesti capata proportii greu de imaginat. 23 medici semneaza o scrisoare prin care se alatura colegului lor Dan Oprea, chirurgul care a dezvaluit, acum.

Mai multi medici de la spitalul din Ploiesti s-au solidarizat cu doctorul Dan Oprea. Saracia este problema

Alti 20 de medici de la Spitalul Judetean din Ploiesti au semnat scrisoarea deschisa prin care isi exprima sustinerea fata de chirurgul Dan Oprea si fac apel la colegii din tara care se confrunta cu.

Ancheta de la Spitalul din Ploiesti: Alti 20 de medici se solidarizeaza cu chirurgul Dan Oprea

Alti 20 de medici de la Spitalul Judetean din Ploiesti au semnat scrisoarea deschisa prin care isi exprima sustinerea fata de chirurgul Dan Oprea si fac apel la colegii din tara care se confrunta cu probleme similare sa vorbeasca public despre acestea, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )