Libnet.ro
UNICEF

05:15

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

B1 B1,
Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomentul coronavirus nu mai. continuă pe B1

Managerul Spitalului Victor Babes: in acest moment fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati.

Managerul Spitalului Victor Babes din Capitala, dr. Emilian Imbri, este de parere ca an acest moment fenomenul coronavirus este foarte greu de stapanit. in acest moment, fenomenul coronavirus nu mai.

Dr. Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes: E greu de crezut ca miile de romani reveniti in tara mai pot fi convinsi sa stea izolati

In acest moment, fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati, spune managerul Spitalului Clinic Victor Babes din Bucuresti, dr. Emilian Imbri.

Managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti: Daca au spus unii ca doar 20.000 de romani vor fi infectati, sunt optimisti

Declaratie dura facuta de managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Bucuresti. Specialistul sustine ca numarul de romani infectati va fi mult mai mare decat au lansat specialistii.

Fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit. E greu de crezut ca miile de romani reveniti in tara mai pot fi convinsi sa stea izolati - managerul Spitalului Babes din Capitala

In acest moment, fenomenul coronavirus nu mai poate fi stapanit, pentru ca este greu de crezut ca miile de romani intorsi din strainatate mai pot fi convinsi sa stea izolati, spune managerul Spitalului Clinic Victor Babes din Bucuresti, dr. Emilian Imbri. El s-a referit si la cele doua scheme de tratament diferite folosite de spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19, afirmand ca nu este util ca acestea sa fie dezbatute la televizor, pentru ca s-a ajuns ca populatia sa dea navala in farmacii si sa cumpere medicamentele disponibile, in timp ce spitalele vor avea o problema cu achizitia.

Managerul Spitalului Universitar Bucuresti, demis dupa ce doi pacienti au fost depistati cu coronavirus

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost demisa din functie. Aceasta va fi inlocuita de Catalin Carstoiu.

COVID-19. Primul caz confirmat de coronavirus in Dambovita. Barbatul a fost internat la Victor Babes

Primul caz confirmat de coronavirus din Dambovita a fost confirmat astazi. Este vorbaa de un barbat din comuna Corbii Mari, satul Grozavesti. Se pare ca el a fost infectat la Bucuresti, in Spitalul Victor Babes, unde facea dializa.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie pent.

Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19: 184 persoane

Din cauza situatiei tot mai grave din Romania, numarul infectatilor a inceput sa creasca semnificativ. Astfel incat, autoritatile sunt in continua controlare a mall-urilor si a strazilor. Romania intra incepand cu data de 25 martie in carantina. Cate cadre medicale din Romania sunt infectate pana acest moment cu COVID-19 UPDATE:184 de cadre medicale infectate cu .

Coronavirus |Managerul Spitalului Universitar a fost demis in urma unor deficiente constatate de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii

Conducerea Ministerului Sanatatii a decis suspendarea contractului de management al managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Adriana Nica, scrie Agerpres.

CORONAVIRUS |Ce boli asociate aveau cele 8 persoane decedate pana acum in Romania: Majoritatea au fost testate cu intarziere Media de varsta a victimelor este de aproape 70 de ani

Autoritatile romane au confirmat, pana marti ora 09:15, opt decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din tara. Cel putin pana in acest moment, lentoarea testarilor care ar fi putut.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )