Libnet.ro
UNICEF

23:45

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, despre crearea de circuite speciale pentru COVID-19 in toate spitalele: Cred ca in toamna asta toti vom ajunge sa tratam patologia de baza plus SARS-CoV-2 (VIDEO)

B1 B1,
Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, despre crearea de circuite speciale pentru COVID-19 in toate spitalele: Cred ca in toamna asta toti vom ajunge sa tratam patologia de baza plus SARS-CoV-2 (VIDEO)

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat marti, in cadrul emisiunii Talk B1, ca medicii de toate specialitatile vor trebui sa fie pregatiti in urmatoarea perioada. continuă pe B1

CRISTIAN OANCEA, MANAGERUL SPITALULUI VICTOR BABES DIN TIMISOARA: Daca ne mentinem pe 4.000 de cazuri, saptamana aceasta vom fi nevoiti sa alegem pacientii

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a atras atentia la Digi24 ca situatia din spitale este critica si ca este nevoie de solutii rapide, de la o zi la alta.

Medicul Emilian Imbri, despre evolutia epidemiei in Romania: Noi am facut tot ce s-a putut la inceput. intr-o tara saraca, cand scoti singurele doua tancuri la inceput si iti sunt distruse, nu mai ai resurse pentru final

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului Victor Babes din Bucuresti, spune ca Romania a inceputpandemia de coronavirus luand toate masurile pentru limitarea raspandirii bolii, dupa ce a fost martora dr.

Medicul Cristian Oancea: De la petreceri, chefuri, botezuri, nunti sunt aceste infectii

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, pune cresterea numarului de infectii cu COVID-19 pe seama petrecerilor, chefurilor, botezurilor sau nuntilor. Medicul Cristian.

CORONAVIRUS |Medicul Cristian Oancea: Sunt tineri care, aparent fara comorbiditati, intra in Terapie Intensiva si decedeaza Care sunt explicatiile

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, a declarat ca multi tineri infectati cu coronavirus, dar fara comorbiditati, ajung la Terapie Intensiva cu forme severe ale bolii.

Cantareata de muzica populara Rodica Olariu, internata cu COVID-19. Artista are nevoie de plasma

Cantareata de muzica populara banateana Rodica Olariu este internata de saptamana trecuta, la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.

Medicul Virgil Musta: Sunt coplesit de gandul ca poate va trebui sa aleg intre viata si moarte

Medicul Virgil Musta, seful Clinicii de Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este ingrijorat de numarul mare de infectii cu COVID-19.

Internet gratuit pe mijloacele de transport in comun din Timisoara

Toate mijloacele de transport in comun din Timisoara au, de luni, internet wi-fi gratuit. Anuntul a fost facut de reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

CORONAVIRUS |Instalatia de incalzire din unitatea mobila de ATI de la Timisoara s-a defectat: Ce se intampla cu pacientii cu COVID-19

Instalatia de incalzire de la unitatea mobila de terapie intensiva din curtea Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara s-a defectat, in pragul sezonului rece. Astfel, cadrele medicale au.

Virgil Musta, despre situatia critica din spitale: Sunt coplesit de gandul ca poate va trebui sa aleg intre viata si moarte

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma, precizand ca situatia din spitalele din Romania este foarte grava, iar personalul medical este pus intr-o.

Virgil Musta: Zilele trecute a venit o pacienta COVID-19 care trebuia internata la ATI si nu mai aveam paturi. A stat cateva ore, pana a murit un bolnav din sectie (VIDEO)

Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat sambata, pentru B1 TV, ca isi doreste foarte mult ca noile masuri anti-coronavirus dispuse de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )