Libnet.ro
UNICEF

18:30

Managerul spitalului Victor Babes, reactie dura dupa acuzatiile aduse de Olaroiu: Nupot sa ofer scuze in public!

Adevărul Adevărul,
Managerul spitalului Victor Babes, reactie dura dupa acuzatiile aduse de Olaroiu: Nupot sa ofer scuze in public!

Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babes a raspuns acuzatiilor lansate in spatiul public de antrenorul Cosmin Olaroiu. continuă pe Adevărul

Trei angajati ai Spitalului Victor Babes din Timisoara, confirmati cu COVID-19 dupa ce au fost vaccinati. Manager: Credem ca au contractat virusul inainte

Un medic, o asistenta si un angajat din randul personalului auxiliar de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara au fost confirmati cu COVID-19, dupa ce au primit prima doza de vaccin impotriva virusului SARS CoV-2. Managerul unitatii medicale, medicul Cristian Oancea, spune ca, probabil, cei trei se aflau in cursul bolii cand au primit vaccinul, dar ca nu aveau simptome.

Trei angajati ai Spitalului Victor Babes, depistati pozitiv cu COVID-19 la doua zile dupa vaccinare

Trei angajati ai Spitalului Victor Babes din Timisoara au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus la doar doua zile dupa ce au fost vaccinati.

Cosmin Olaroiu, umilit de medicii de la Victor Babes. Ce a patit dupa ce i-a hranit

La emisiunea Prietenii lui Ovidiu de la GSP, Cosmin Olaroiu, antrenorul echipei Jiangsu Suning, a dezvaluit cum a fost umilit de medicii de la Spitalul Victor Babes din Capitala, dupa ce un membru al familiei sale s-a imbolnavit de COVID-19. Cosmin Olaroiu, umilit de medicii de la Victor Babes Dupa ce un membru al familiei .

Managerul spitalului din Gaesti despre sistemul medical: Pot sa vaccinez 200 de oameni pe zi. Azi mi-ai programat 5

Managerul Spitalului din Gaesti se ia la tranta cu sistemul medical, dupa ce a iscat o dezbatare ampla in mass-media cu declaratia despre vaccinare. Medicul Laurentiu Belusica a spus ca ar vaccina si populatia cu dozele ramase de la medicii care nu vor sa se imunizeze.

Laurentiu Belusica, managerul Spitalului din Gaesti, despre decizia de a imuniza pe oricine doreste: Conducand masina, asa pur si simplu, m-am gandit sa ies pe strada, daca vad primul om il intreb: vrei sa te vaccinezi?

Laurentiu Belusica, managerul Spitalului din Gaesti, a explicat miercuri seara intr-o interventie pentru B1 TV cum a decis sa primeasca pe oricine doreste sa se imunizeze, pentru a se nu irosi doze de.

Business report: Zile libere la care ai dreptul, altele decat cele legale. Managerul spitalului din Gaesti da inapoi. Peste cine se prabuseste plafonul cotei TVA pentru locuinte. Revizuire in scadere privind redresarea economiei romanesti

Zile libere la care ai dreptul, in afara de cele de concediu anual si de liberele legale * Managerul spitalului din Gaesti da inapoi in privinta anuntului de pe Facebook ca va vaccina pe oricine * Peste cine se prabuseste plafonul cotei TVA pentru locuinte * Banca Mondiala revizuieste in jos estimarile privind redresarea economiei romanesti * Seful INS, Tudor Andrei, explica de ce lucreaza zeci de mii de romani in abatoarele din Germania, Olanda si Anglia * Continua operatiunile de concentrare a sistemului bancar * Virgil Popescu: Vom modifica legea ca sa stabilim cum facem liberalizarea daca ANRE nu poate sa o faca * Romania in primele trei luni din 2021: Curs valutar spre 4,9 leieuro, ROBOR intre 1% si 2% * O prognoza pentru 2021: Va fi foarte greu de respectat vreo prognoza.

Primul divort din 2021?! Sotia lui Ilie Nastase, reactie clara dupa ce a fost batuta de fostul sportiv

Ilie Nastase a batut-o pe sotia sa, Ioana, vineri seara, dupa ce fostul tenisment abia se intorsese de la munte. Incidentul s-a petrecut intr-o locatie din Bucuresti. Femeia a chemat de urgenta politia, dar nu a depus plangere. Explicatiile ei si gandurile despre divort. Se lasa cu divort? Reactia Ioanei, sotia lui Ilie Nastase, dupa .

Olaroiu, victima sistemului medical din Romania: A povestit cum l-au tratat cei de la Victor Babes

Pe durata starii de urgenta, dar si dupa incheierea acesteia, aflat in China, Oli a asigurat, zilnic, pranzul cadrelor medicale de la spitalul bucurestean. Apoi, cand a avut nevoie de ajutorul oamenilor de aici, i s-a intors spatele, in cel mai urat mod posibil.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )