Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce nu mananca niciodata Regina Elisabeta. Abia acum s-a aflat: nimeni nu are voie

Playtech Playtech,
Ce nu mananca niciodata Regina Elisabeta. Abia acum s-a aflat: nimeni nu are voie

Regina Elisabeta are tabieturi bine adancite de timp. Aceasta este stricta atunci cand vine vorba despre obiceiurile de la masa si de stilul de viata. Ce nu mananca niciodata suverana si care este meniul pentru o zi? Regina Elisabeta nu mananca niciodata asta Membrii Familiei Regale a Marii Britanii traiesc dupa un set aprig de . continuă pe Playtech

Printul Harry se intoarce acasa, singur. Ce ii va face Regina Elisabeta ca sa se razbune pe el

Un nou scandal in familia regala a Marii Britanii?! Printul Harry se intoarce acasa, fara Meghan sau Archie. Se pare ca fostul duce de Sussex are de dat niste explicatii Reginei Elisabeta. Motivul pentru care Harry se intoarce acasa, singur Angajatii Casei Regale a Marii Britanii se pregatesc pentru sosirea Printului Harry. Conform unor surse .

Ce a facut Emi Pian in casa, fix inainte sa moara. Secretul s-a aflat abia acum, la doua luni dupa crima

Liderul clanului Duduianu, Emi Pian a decedat in urma unei altercatii. Ucigasul acestuia este acum haituit de toti membrii familiei sale. Acum, la doua luni de la moartea lui, a iesit la iveala ce a facut interlopul in vila sa din Bucuresti chiar inainte sa moara. Ce a facut Emi Pian in casa, fix inainte .

Marcus Rashford (Manchester United) a fost decorat de Regina Elisabeta a II-a

Fotbalistul Marcus Rashford Manchester United) a fost decorat, vineri, de Regina Elisabeta a II-a a Angliei pentru actiunea sa impotriva saraciei infantile pe durata pandemiei de Covid-19, informeaza AFP.

Lucratori sanitari, sportivi si actori, pe lista personalitatilor decorate de regina Elisabeta cu ocazia zilei sale de nastere

Lucratori sanitari si voluntari care s-au aflat in prima linie in lupta cu Covid-19, sportivi si actori se regasesc pe lista personalitatilor decorate de regina Elizabeth II cu ocazia zilei sale de nastere, potrivit BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )