Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Playtech Playtech,
Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Postul Pastelui incepe azi, iar credinciosii isi scot deja cartile cu bucate fara mancaruri de dulce, asa cum se spune in popor. Ce sa nu mananci sub nicio forma in timpul celui mai aprig post din an? Ce sa nu mananci in Postul Pastelui? Azi incepe cel mai aprig post pentru credinciosi de pe tot . continuă pe Playtech

PSD nu il va vota sub nicio forma pe Florin Citu. Marcel Ciolacu: E fara cuvinte desemnarea

PSD nu va vota pentru investitura unui cabinet de ministri condus de Florin Citu, premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seara. intai sa imi revin. Mie, totu.

indemnul Papei pentru postul Pastelui: de ce vrea sa te lasi de tehnologie

Postul Pastelui este una dintre cele mai importante perioade din calendarul catolic si ortodox. Din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora indemnurile Papei Francisc pentru.

Postul Pastelui. Cand incepe postul Pastelui?

Postul Pastelui. Daca te intrebi cand incepe Postul Pastelui 2020 citeste in continuare. Vei afla aici toate informatiile de care ai nevoie.

Gata cu fripturile, de azi! Cand se mananca PESTE in Postul Pastelui 2020

Postul Pastelui sau Postul Mare, la ortodocsi, incepe in acest an la data de 2 martie. Pastele ortodox va fi sarbatorit de credinciosi pe 19 aprilie. Postul Catolic a inceput luni, 24 februarie, iar Pastele.

DAN BARNA: Presedintele este cel care trebuie sa vina cu o solutie pentru iesirea din criza

Presedintele USR, Dan Barna catalogheaza drept fara precedent situatia politica in care s-a ajuns dupa decizia CCR care arata ca desemnarea lui Ludovic Orban pentru a doua orara ca premier este neconstitutionala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )