Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce mancam ca sa traim mai mult? Alimente recomandate de nutritionistul Gianluca Mech!

ADPM ADPM,
Ce mancam ca sa traim mai mult? Alimente recomandate de nutritionistul Gianluca Mech!

Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca ceea ce mancam are potentialul sa ne ajute sau sa ne faca rau. Daca alimentele procesate consumate din ce in ce mai des pot duce la aparitia unor boli grave, ce ar trebui oare sa mancam pentru a ne creste speranta de viata? Iata cateva recomandari din partea celebrului nutritionist Gianluca Mech! . continuă pe ADPM

Studiu: Romacentnii lasa multinae155;ionalele pentru a cacente153;tiga mai mult timp liber

69% dintre romacentni simt din ce an ce mai mult nevoia de spae155;iu personal, deci de mai mult timp liber, arata un studiu Unlock Market Research. Angajaapoundii renune155;a sau au an plan sa iasa din zona multinae155;ionalelor din dorine155;a de mai multa libertate.

VIDEO Bilant la Ministerul de Interne: Cresteri ale numarului de infractiuni in 2019. Vela: Trebuie sa ne preocupe mai mult prezenta politistilor in strada

Cresteri de peste 4 la suta pentru majoritatea tipurilor de infractiuni s-au inregistrat in 2019 in Bucuresti si in 27 de judete, a afirmat marti Marcel Vela, la prezentarea bilantului Ministerului de Interne pentru anul trecut. El a spus ca institutia ar trebui sa fie preocupata mai mult de prevenire, prin prezenta in strada a politistilor si jandarmilor.

Australia se incalzeste mai mult decat restul lumii

Australia nu mai scapa de problemele legate de mediu. Temperaturile din Australia au crescut mai mult in comparatie cu media la nivel mondial, a anuntat luni Biroul national de meteorologie. in timp ce temperatura medie in restul lumii a crescut cu 1,1 grade Celsius, Australia s-a incalzit cu aproximativ 1,4 grade , a declarat Karl Braganza, directorul Departamentului de monitorizare a climei din cadrul Biroului din Meteorologie.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )