Libnet.ro
UNICEF

20:15

Manchester United pierde cu West Ham. Cel mai prost start de sezon din ultimii 29 ani!

Online Sport Online Sport,
Manchester United pierde cu West Ham. Cel mai prost start de sezon din ultimii 29 ani!

Etapa a 7-a din Premier League a debutat, sambata dupa-amiaza, cu duelul dintre West Ham United si Manchester United. continuă pe Online Sport

Jose Mourinho ramane fara credit la United: cel mai slab inceput al lui Manchester din ultimii 29 de ani

Manchester United a pierdut cu 3-1 pe terenul lui West Ham United, in etapa a saptea din Prmeier League, iar Mourinho e tot mai contestat,.

Ruptura la Manchester United. Unde ar urma sa ajunga Pogba din iarna

Jose Mourinho si Paul Pogba sunt la cutite, iar internationalul francez cel mai probabil se va desparti de echipa Manchester United.

VIDEO Cupa Ligii Angliei: Manchester United, eliminata de o echipa de liga secunda (Rezultatele 16-imilor)

Manchester United a fost eliminata, marti seara, din Cupa Ligii Angliei, dupa ce a pierdut la lovituri de departajare scor 8-7, dupa 2-2 in 120 de minute) in fata celor de la Derby County, echipa care evolueaza in Championship liga a doua din Anglia) si este antrenata de Frank Lampard.

Acesta este cel mai sigur bloc din Romania. Locatarii afirma ca nu simt niciun cutremur

Cel mai sigur bloc din Iasi, in caz de cutremur, a fost construit inainte de 1989. Imobilul de patru etaje are fundatia asezata pe un sistem de role care il fac sa atenueze miscarea pamantului. Locatarii.

Rata somajului in Germania - la cel mai scazut nivel

Numarul somerilor din Germania a inregistrat o scadere peste asteptari in luna septembrie, astfel ca rata somajului a atins cel mai redus nivel de dupa reunificarea tarii in 1990, arata datele publicate astazi de Oficiul federal pentru munca, transmit Reuters si AFP.

Tara din UE cu cel mai mare excedent bugetar din istorie

Germania si-a redus datoria publica cu 2,3%, la 1. 930 miliarde de euro 2. 270 miliarde de dolari) in primul semestru din 2018, cel mai scazut nivel din 2011, a anuntat Oficiul federal de statistica Destatis),.

Brexitul, cel mai putin luat in considerare risc politic din urmatoarele luni

Riscul unei &171;toamne fierbinti &187; in Italia este limitat, sustine analistul Saxo Brexitul este, cu siguranta, cel mai putin luat in considerare risc politic din lunile ce urmeaza, sustine Christopher Dembik, director analiza macro in cadrul Saxo Bank.

Studiu Mastercard: Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. in 2017, Capitala.

Bucuresti, primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. Bucurestiul s-a aflat in top si anul trecut, atunci cand a fost.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai inalt nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6647 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mare nivel din 25 iunie pana in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )