Libnet.ro
UNICEF

10:15

Manda: George Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti in presa.Este clar ca avea ofiteri acoperiti in diferite zone de activitate

Adevărul Adevărul,
Manda: George Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti in presa.Este clar ca avea ofiteri acoperiti in diferite zone de activitate

Presedintele Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, a afirmat ca ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a spus ca exista ofiteri acoperiti in presa, fara a prezenta numele acestora sau un numar exact. Manda a sustinut ca este clar ca Maior avea ofiteri acoperiti in mai multe domenii de activitate, acesta marturisind ca ofiterii se ocupau si de contrapropaganda. continuă pe Adevărul

Claudiu Manda: George Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti in presa

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a declarat marti ca George Maior, fost sef al SRI, a sustinut, la audierile din comisie, ca.

Manda: Maior a spus ca exista ofiteri acoperiti n presa, folositi pentru contra-propaganda

Presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, Claudiu Manda, a declarat marti ca fostul director al Serviciului Roman de informatii, George Maior a spus la audierea ca exista ofiteri acoperiti in presa care sunt folositi inclusiv pentru contra-propaganda. Ambasadorul Romaniei in SUA este audiat pentru a doua oara in comisia parlamentara de control a SRI, dupa discutiile de peste 6 ore din luna februarie atunci cand a fost solicitat sa dea detalii despre activitatea Serviciului Roman de Informatii din vremea mandatului sau.

George Maior: Exista ofiteri acoperiti in presa

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii Serviciului Roman de Informatii, Claudiu Manda, a declarat marti ca George Maior, fost sef al SRI, a sustinut, la audierile din comisie, ca exista ofiteri acoperiti in presa, arata Agerpres. ro.

George Maior a declarat in Comisia de control al SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa: La ce sunt folositi acestia

Fostul sef al SRI, George Maior, a declarat marti, in timpul audierilor din cadrul Comisiei de control al activitatii SRI ca exista ofiteri acoperiti in presa, care sunt folositi pentru.

George Maior, audiat la Comisia SRI. Manda: Are ocazia sa lamureasca aspectele care il vizeaza

Presedintele Comisie SRI, Claudiu Manda a spus, luni, la Antena 3 ca ambsadorul Romaniei in SUA, George Maior, este programat sa fie audiat marti in comisia Serviciului Roman de Informatii. Pot sa va confi.

Claudiu Manda, dezvaluiri dupa audierea fostului director SRI: Care este relatia dintre George Maior si Horia Georgescu (VIDEO)

Fostul director al SRI, in prezent - ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a dat explicatii mai bine de patru ore in Comisia pentru controlul SRI. Alesii au vrut detalii despre protocoalele incheiate intre.

Ambasadorul George Maior a cerut Comisiei de control SRI audierea lui Liviu Dragnea si a lui Victor Ponta

Ambasadorul Romaniai la Washington, George Maior, a declarat marti ca a cerut Comisiei de control al SRI sa reflecteze serios daca la multiplele alegatii privind interceptari ilegale, ofiterii acoperiti,.

George Maior cere audierea lui Dragnea si a lui Ponta

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat astazi ca a cerut Comisiei de control SRI ca la multiplele alegatii privind interceptari ilegale, ofiterii acoperiti, incompatibili sau la presiuni asupra justitiei trebuie sa se aduca dovezi, sa fie audiate si alte persoane, cum ar fi liderul PSD, Liviu Dragnea, si fostul premier Victor Ponta, conform News. ro.

George Maior va fi audiat marti n Comisia de control al SRI

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al Serviciului Roman de Informatii, va fi audiat marti la comisia parlamentara de control al SRI, dupa ce in aprilie la aceeasi comisie a fost audiat Horia Georgescu, si ca urmare a acelei audieri, presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat ca Maior mintise intr-o audiere precedenta.

DEZVALUIRI INCENDIARE in Comisia SRI: Blejnar sustine ca George Maior i-a cerut sa o lase MAI MOALE cu un control la o firma si sa-i intermedieze o intalnire cu Elan Schwartzenberg

Audierile de marti din Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI s-au lasat cu dezvaluiri bomba despre George Maior. Presedintele comisiei, Claudiu Manda, a declarat, dupa audierea fostului sef al .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )