Libnet.ro
UNICEF

13:15

Manevrele militare cu nave din Romania, Bulgaria si SUA, amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor din Marea Neagra

B1 B1,
Manevrele militare cu nave din Romania, Bulgaria si SUA, amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor din Marea Neagra

Manevrele militare care urmau sa debuteze marti, in Marea Neagra, au fost amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeazaMediafax. Exercitiul la care urmau sa participe nave. continuă pe B1

Manevrele militare din M.Neagra, amanate din cauza vremii.

Manevrele militare la care ar urma sa participe nave din Romania, Bulgaria si Statele Unite au fost amanate, marti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din vestul Marii Negre, informeaza Mediafax. Exercitiul trebuia sa inceapa marti, dar a fost amanat cu 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au comunicat Fortele Navale bulgare. Citeste si: Dansul periculos al navelor de lupta in Marea Neagra La manevrele militare organizate pe fondul crizei din regiunea ucraineana prorusa .

Femeile din Romania care au implanturi cu gel industrial produse in Franta au dreptul sa primeasca despagubiri

Cele aproximativ 250 de femei din Romania care au implanturi de tip P. cu gel industrial produse in Franta au dreptul sa primeasca despagubiri, dupa ce o instanta judecatoreasca din Franta a pronuntat.

CERT-RO: Peste 2,2 milioane de IP-uri din Romania au fost implicate in incidente de securitate cibernetica

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a primit anul trecut peste 43 milioane alerte de securitate cibernetica cu privire la peste 2,2 milioane IP-uri unice din Romania implicate in diverse tipuri de incidente de.

Finalizarea interconectarilor Ruse-Giurgiu si Sofia-Nis, asumate de Romania, Bulgaria si Serbia

Finalizarea interconectorului de gaz intre Romania si Bulgaria, de la Ruse-Giurgiu, si a interconectorului de gaz intre Bulgaria si Serbia, la Sofia-Nis, ca elemente ale infrastructurii de securitate energetica din Europa, a fost mentionata, vineri, in.

Lukoil ar putea investi in energie regenerabila in Rusia, dupa ce Romania si Bulgaria au redus subventiile

Grupul petrolier rus Lukoil ar putea dezvolta in Rusia viitoarele proiecte in domeniul energiei regenerabile, intrucat diviziile sale din Romania si Bulgaria sunt afectate de reducerea subventiilor, potrivit Bloomberg.

Business report: Fiscul isi ataca discriminatoriu datornicii; Se bat cu multinationalele. Cine sunt romanii cu magazine de peste 100 de milioane; Topul bancilor din Romania. Ce profit au facut anul trecut liderii sistemului bancar

Prigoana Fiscului: Firmele vor fi controlate la sange pentru munca la negru si evaziune. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) si Inspectia Muncii va declansa incepand din semestrul II din luna iulie) controale la firme in cadrul unui proiect-pilot. Tinerii antreprenori si femeile manager pot depune, de luni, cereri online pentru finantarea nerambursabila a proiectelor. Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism va deschide luni, sesiunea de inscrieri online.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )