Libnet.ro
UNICEF

18:15

Manifestatie in Bucuresti si in mai multe orase din tara pentru sustinerea DNA: Sute de persoane, in mars de la Guvern la Parlament (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Manifestatie in Bucuresti si in mai multe orase din tara pentru sustinerea DNA: Sute de persoane, in mars de la Guvern la Parlament (FOTO, VIDEO)

UPDATE:in jurul orei 19:30, cele cateva sute de persoane iesite in strada in Bucuresti au plecat pe jos din Piata Victoriei spre Palatul Parlamentului. Acestia au venit. continuă pe B1

Manifestatie in Bucuresti si in mai multe orase din tara pentru sustinerea DNA: Cateva mii de persoane, in mars de la Guvern la Parlament (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Manifestantii care au plecat in mars din Piata Victoriei au ajuns in fata Parlamentului. Numarul lor a crescut la 5. UPDATE:Manifestantii care au plecat din Piata Victoriei.

Manifestatii de sustinere a DNA, anuntate pentru duminica in Capitala si in alte orase din tara

Manifestatii de sustinere a Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au fost anuntate pe Facebook, pentru duminica, in Capitala si in alte orase din tara, sub sloganul Sustinem DNA, vrem depolitizarea institutiilor.

Bringo intentioneaza sa introduca plata cu cardul si sa extinda proiectul in alte 2-3 orase din tara

Bringo, platforma lansata de Ascend Netsolutions pentru a-i scuti, pentru inceput, pe clientii din Bucuresti de orele lungi petrecute la cumparaturi, intentioneaza sa introduca posibilitatea platii cu cardul, respectiv extinderea serviciilor si in alte.

VIDEO Turneul Overground Elements cu byron, The Mono Jacks, Travka si Robin and the Backstabbers continua pe 10 martie in patru orase din tara

Formatiile byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers si Travka alcatuiesc line-up-ul Overground Elements, un turneu itinerant prin patru mari orase ale tarii ce propune pe rand patru experiente diferite de concert cu fiecare dintre cele patru formatii. Venind fiecare cu propriul concept de show si o experienta live particulara, trupele vor concerta vineri, pe data de 10 martie, in Iasi, Timisoara, Cluj si Bucuresti.

Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai frumos antrenor din tara?. Reghecampf, moft personal inaintea meciului cu Dinamo. A mers la o clinica de infrumusetare

Detalii incredibile au iesit la iveala despre ce a facut Laurentiu Reghceampf inaintea meciului cu Dinamo. Dupa ce echipa sa fusese invinsa in turul semifinalei Cupei Ligii cu 4-1, in.

Bringo, platforma care tranzactioneaza....timp, ar putea fi disponibila si pentru consumatorii din alte doua mari orase din tara

Timpul este una dintre cele mai ciudate marfuri si una dintre cel mai greu de conservat si una dintre cele mai dificil de vandut, cumparat, tranzactionat. Si atunci am incercat sa inventam o aplicatie care asta face, tranzactioneaza timp. Intre.

Milioane de euro date de europeni pentru renovarea unor constructii de la Marea Neagra. Ce conditii trebuie sa indeplineasca proprietarii

Mai multe orase din Marea Neagra i-au indemnat pe europeni sa aloce milioane de euro, fonduri nerambursabile, pentru renovarea mai multor constructii vechi cu istorie si traditie. Una dintre.

O avocata de la Baroul Bucuresti a fost trimisa in judecata pentru ca ar fi influentat declaratiile unei minore intr-un caz de viol si santaj

Avocata Nicoleta Octavia Ocnasu, din cadrul Baroului Bucuresti, a fost trimisa in judecata pentru influentarea declaratiilor intr-un caz in care mai multe persoane erau cercetate pentru viol si santaj asupra unei minore, potrivit News. ro.

Cum a inselat un fals procuror cu zeci de mii de lei mai multe persoane prin metoda accidentul

Un fals procuror a reusit sa insele mai multe persoane din Alba cu sume de ordinul zecilor de mii de lei prin metoda accidentul. Barbatul suna persoane pe telefonul fix si le solicita bani pentru a interveni in solutionarea unor accidente in care ar fi fost implicate persoane apropiate victimelor.

Cele mai premiate filme din istoria Oscarurilor: Titanic si Stapanul inelelor, peliculele cu cele mai multe statuete

La editia de anul acesta a Oscarurilor filmele La la land si Moonlight au fost productiile care s-au bucurat de cele mai multe aprecieri din partea criticilor. Cu toate acestea, ele nu au reusit sa doboare recordurile in materie de statuete primite ale unor filme precum Titanic sau Slumdog millionaire.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )