Libnet.ro
UNICEF

07:30

Manuale scolare: 75% din necesar este acoperit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Manuale scolare: 75% din necesar este acoperit

Problema manualelor scolare inca nu a fost rezolvata dupa incercarea esuata, ulterior revocata, cu introducerea manualului unic. Peste trei sferturi dintre manualele scolare pentru clasele I-VII sunt asigurate prin contractele existente, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN). continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai cunoscut simbol din Costinesti este pe cale sa dispara. Epava care a fascinat generatii intregi are zilele numarate - VIDEO

Cel mai iubit simbol al statiunii Costinesti ar putea disparea in 10 ani. Vaporul esuat in apropiere de tarm, care a fost explorat de mii de tineri in ultimii 50 de ani, este pe cale sa se farame. Asta.

Drama in teatrul romanesc: Din pacate este vorba de Tora Vasilescu... Fanii sunt in lacrimi

Sunt deja cativa ani buni de cand actrita Tora Vasilescu s-a retras din viata publica, preferand sa duca o viata linistita in casa ei din Buftea. O alegere cu atat mai potrivita cu cat aceasta a avut o.

Canicula continua sa provoace dezastre in destinatii turistice importante din Europa. Este risc de incendii!

Canicula continua sa provoace dezastre in destinatii turistice importante din Europa. in Portugalia, 20 de oameni au fost raniti in trei incendii masive de vegetatie. Ministerul Afacerilor Externe a emis o at.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )