Libnet.ro
UNICEF

12:15

Manualele digitale pot fi descarcate de pe site-ul MEN

România Liberă România Liberă,
Manualele digitale pot fi descarcate de pe site-ul MEN

Manualele digitale pentru clasele I si a II-a pot fi descarcate, gratuit, de pe site-ul manuale. edu. ro, informeaza Ministerul Educatiei MEN). continuă pe România Liberă

MEN: Peste 37.000 de persoane au accesat manualele digitale

Peste 37. 000 de vizitatori au accesat manualele digitale, in cele doua zile de cand a fost lansata platforma pentru manualele digitale pentru clasele I si a II-a, informeaza un comunicat al MInisterului Educatiei MEN). Totodata,platforma a adunat peste 16 milioane de accesari.

FOTO Cum au ajuns manualele digitale ale mai marilor Educatiei in scolile de la tara: Copiii vin flamanzi la scoala, asta le trebuie lor?

Manualele digitale, pe care ar trebui sa invete elevii din clasele I si a II-a, au ajuns, la talpa tarii, in scolile de la sate, mai mult ca o idee iluzorie.

Manualele digitale fac... trafic pe internet

Manualele digitale au ajuns la dispozitia elevilor dupa un lung travaliu pigmentat cu scandaluri si contestatii. Pana cand se va dovedi eficienta acestora va mai trece ceva vreme, prima constatare, rostita chiar de ministru, fiind aceea ca aceste manuale fac un foarte bun trafic pe internet.

FOTO Cum au ajuns manualele digitale ale Ministerului Educatiei la o scoala de la tara din Vrancea: O sa facem cu randul la internet. Baza ramane scrisul

Pana in data de 22 octombrie, cadrele didactice din invatamantul primar vor trebui sa aleaga din manualele digitale puse la dispozitie de Ministerul Educatiei cele mai bune variante.

FOTO Manualele digitale nu au ajuns la talpa tarii. Elev din Rusciori: Tableta este un telefon mai mare

La Bucuresti, teoria manualelor digitale suna bine la televizor si in discursurile oficiale. in practica insa, intr-un sat din inima tarii, copiii habar nu au ce este aceea o tableta iar de calculatoare acasa nici poveste. Multora dintre ei parintii abia daca au ce le pune pe masa.

S-a lansat site-ul Humans of Ploiesti

Va anuntam lansarea site-ului Humans of Ploiesti, prin care dorim sa facem cunoscut Ploiestiul drept o comunitate identica, prin diversitate, cu orice oras al lumii. Facem asta aratand lumii oamenii obisnuiti din Ploiesti, si nu ploiestenii cu notorietate, asa cum se intampla pana acum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )