Libnet.ro
UNICEF

15:00

Manuel Valls, noul premier al Frantei, un vals imposibil?

Adevărul Adevărul,
Manuel Valls, noul premier al Frantei, un vals imposibil?

Cind un primar stranuta la Frejus, Parisul are febra. Cand francezii isi aleg primarii pina in ultimul lor catun, in orasul lumina ministrii tremura, cu hirtia demisiei in fata. Valsul remanierii si mosia lui Valls, scrie jurnalistaCristina Hermeziu, stabilita in Franta, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Guvernul Frantei a demisionat: cine este Manuel Valls, noul prim-ministru

Guvernul Frantei, condus de premierul socialist Jean-Marc Ayrault, a demisionat luni, informeaza un comunicat oficial. Manuel Valls urmeaza sa fie desemnat prim-ministru al Frantei, in locul lui Jean-Marc Ayrault, anunta surse oficiale citate de AFP.

Francois Hollande l-a desemnat pe Manuel Valls prim-ministru al Frantei: Am inteles mesajul clar al francezilor

Presedintele socialist al Frantei, Francois Hollande, l-a desemnat oficial pe Manuel Valls in functia de prim-ministru, indemnandu-l sa formeze un guvern combativ si restrans. I-am.

Manuel Valls, un vals imposibil?

Cind un primar stranuta la Frejus, Parisul are febra. Cand francezii isi aleg primarii pina in ultimul lor catun, in orasul lumina ministrii tremura, cu hirtia demisiei in fata. Valsul remanierii si mosia lui Valls.

Solutia pentru iesirea din criza a Frantei, Manuel Valls in fruntea guvernului de la Paris

Solutia pentru iesirea din criza in contextul unei crescute nemultumiri a populatiei franceze este Manuel Valls, fostul ministru de interne, care va deveni premier la Paris.

Noul premier francez Manuel Valls pregateste formarea Guvernului

Noul premier francez Manuel Valls, numit la conducerea Guvernului de la Paris dupa rezultatele dezastruoase ale socialistilor la alegerile municipale, se pregateste de formarea unui nou cabinet. Valls, in varsta.

Guvernul Frantei a demisionat: Manuel Valls va fi desemnat prim-ministru

Guvernul Frantei, condus de premierul socialist Jean-Marc Ayrault, a demisionat luni, informeaza un comunicat oficial. Actualul ministru de Interne, Manuel Valls, urmeaza sa fie desemnat prim-ministru al Frantei,.

Guvernul Frantei a demisionat: Manuel Valls a fost desemnat prim-ministru

Guvernul Frantei, condus de premierul socialist Jean-Marc Ayrault, a demisionat luni, informeaza un comunicat oficial. Presedintele socialist al Frantei, Francois Hollande, l-a desemnat oficial pe Manuel Valls in.

Guvernul Frantei A DEMISIONAT. Manuel Valls va fi numit prim-ministru, in locul lui Jean-Marc Ayrault

Manuel Valls urmeaza sa fie desemnat prim-ministru al Frantei, in locul lui Jean-Marc Ayrault, dupa ce acesta a demisionat, impreuna cu intregul guvern, anunta surse oficiale citate de AFP.

UPDATE. Guvernul Frantei a demisionat. Hollande l-a desemnat oficial pe Manuel Valls in ...

Presedintele socialist al Frantei, Francois Hollande, l-a desemnat oficial pe Manuel Valls in functia de prim-ministru, indemnandu-l sa formeze un guvern restrans. Aproximativ 50 de parlamentari socialisti din Franta l-au avertizat pe presedintele Francois Hollande ca trebuie sa modifice programul Guvernului, altfel nu vor acorda vot de incredere, scrie LExpress. Reactia parlamentarilor intervine dupa ce socialistii au inregistrat o infrangere in alegerile locale desfasurate .

Surse: Manuel Valls va fi numit prim-ministru al Frantei in locul lui Ayrault

Manuel Valls va fi desemnat prim-ministru al Frantei in locul lui Jean-Marc Ayrault, au declarat surse oficiale citate de AFP. Potrivit acestor surse, presedintele francez Francois Hollande urmeaza sa il numeasca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )