Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mara Mares (PNL), despre Tariceanu si Ponta: Este vorba de duplicitate, se fac ca pleaca de la guvernare, se prefac ca sunt in opozitie (VIDEO)

B1 B1,
Mara Mares (PNL), despre Tariceanu si Ponta: Este vorba de duplicitate, se fac ca pleaca de la guvernare, se prefac ca sunt in opozitie (VIDEO)

Deputatul PNL Mara Mares a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre mascarile de trupe de pe scena politica in contextul in care ALDE a iesit de la guvernare si a anuntat ca va. continuă pe B1

Mesajul unui deputat PNL, catre partidele care pun conditii pentru semnarea motiunii de cenzura. Mara Mares: Pentru cei 300.000 de tineri plecati din Romania, dar si pentru cei care au ramas in tara

Deputatul PNL Mara Mares a afirmat, luni, ca cei peste 300. 000 de tineri care au plecat din Romania spun ca PSD trebuie alungat de la putere si de la guvernare pentru ca este un partid nociv. Cei peste.

Basescu: Ponta este un mincinos de profesie, cel mai mare intrigant din politica romaneasca

Acuzat de liderul Pro Romania ca-i face jocurile Vioricai Dancila, fostul presedinte Traian Basescu il ataca pe Victor Ponta despre care spune ca este un mincinos de profesie.

VIDEO Presedintele PNL, despre scutirea de impozit pentru IT-isti: Facilitatea nu-si mai produce efectele. Nu e un capat de tara sa platesti acest impozit

Scutirea de impozit pe venit acordata in prezent unor categorii de angajati din domeniul IT nu-si mai produce efectele acum si nu e un capat de tara sa platesti acest impozit de 10%, a declarat, marti, intr-un interviu live la HotNews. ro, Ludovic Orban, presedintele PNL, cel mai mare partid de opozitie.

DIVORTUL MOMENTULUI: Se despart la putin timp dupa nunta. Fanii sunt in stare de SOC. Da, este vorba chiar de..

Da, este adevarat. Urmeaza sa se finalizeze divortul Pur si simplu, asa a fost sa fie. Am stabilit amandoi ca este mai bine sa ne separam. Sincer, nu am nici eu un motiv anume. Asa a fost sa fie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )