Libnet.ro
UNICEF

08:30

Maradona a avut momente de confunzie dupa operatie. Care este acum starea fostului fotbalist

B1 B1,
Maradona a avut momente de confunzie dupa operatie. Care este acum starea fostului fotbalist

Fostul mare fotbalist argentinian Diego ArmandoMaradona trece prin momente extrem de dificile in urmainterventiei chirurgicale pe care a suferit-o. Sportivulva mai ramane cateva zile in spital,. continuă pe B1

Cum se fac cele mai bune rosii murate. Care este trucul secret al gospodinelor

Cum se fac cele mai bune rosii murate si care este trucul secret al gospodinelor din Bucovina pentru aceasta delicioasa reteta, vedeti un pic mai jos. Reteta delicioasa de rosii murate. Care este secretul care iti va permite sa te poti bucura de ele si la primavara Rosiile murate este o reteta care se face .

De ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv

S-a aflat de ce s-au despartit, de fapt, Bianca Dragusanu si Alex Bodi. Care este adevaratul motiv, vedeti in randurile de mai jos. Bianca Dragusanu si partenerul ei de viata au decis, pentru a nu se mai stie cata oara, sa se desparta. De data asta, cei doi par mai porniti ca niciodata sa nu .

Maradona, operat de urgenta la cap. Ce i-au descoperit medicii la analize

UPDATE, ora 22:00 Problemele de sanatate ale lui Diego Maradona sunt mult mai serioase decat s-a crezut initial. Medicii au descoperit existenta unui hematom subdural, iar fostul mare fotbalist va fi operat la cap. Interventia chirurgicala se va face de urgenta si ar putea avea loc chiar in aceasta noapte! Diego Maradona are din .

Care este modelul de ghete de iarna care ti se potriveste?

In timpul sezonului rece, este important ca picioarele tale sa fie bine protejate de frig, asa ca gh.

A fost promulgata legea prin care este simplificata declararea si colectare impozitului pe cladiri

Klaus Iohannis a promulgat legea care reglementeaza simplificarea declararii si colectarii impozitul.

O treime din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana, in Capitala si in 4 judete Care este cea mai afectata categorie de varsta

O treime din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana au fost raportate in Bucuresti si in 4 judete - Cluj, Timis, Iasi si Bihor, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Acelasi raport arata ca, de la debutul pandemiei si pana in 1 noiembrie, 95,6% dintre pacientii decedati aveau comorbiditati, iar 82,5% aveau peste 60 de ani. Aproape 60% dintre pacientii care au pierdut lupta cu virusul erau barbati.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )