Libnet.ro
UNICEF

10:30

Maradona a murit? Nu-i adevarat. Mana lui Dumnezeu nu moare niciodata

Hotnews Hotnews,
 Maradona a murit? Nu-i adevarat. Mana lui Dumnezeu nu moare niciodata

Asa e cu mitul. pot sa vad corpul mort. mort de tot. Si-ngropat pot sa-l vad. Maradona nu e mort. nu poate fi mort. Nu e mort. nu e mort. Poate sa moara mama, s-o vad ingropata. dar, nu, maradona nu poate sa moara. Bai, esti nebun? maradona e mana lui Dumnezeu pe pamant. Cum sa se usuce mana lui Dumnezeu? E viata. Incredibilul driblangiu, pitic, farseur, drogat, mitoman. maradona e in toate felurile. Traieste in toate felurile in sufletul meu muritor. De asta e mare. si n-a murit. Nu. N-a murit. cred ca el si Dumnezeu au dat-o cu mana-n poarta la Mondiale. dar nu cred ca astazi acum a mierlit-o. a dat iar gooooooooooool!. continuă pe Hotnews

VIDEO A murit Mana lui Dumnezeu - Diego Maradona, geniul de pe teren si iubirea eterna pentru tricoul Argentinei

Cel mai inaltator moment al carierei l-a trait in 1986, atunci cand a adus trofeul Cupei Mondiale in Argentina. Pentru el, tricoul alb-albastru insemna tot, iar compatriotii l-au divinizat mereu. Diego Armando Maradona a parasit scena vietii la 60 de ani, iar Argentina este in doliu. Ultimul interviu al lui Diego Maradona: Am fost si sunt foarte fericit. Fotbalul mi-a dat tot.

Maradona i-a dus mana inapoi lui Dumnezeu. Poate cel mai mare fotbalist din toate timpurile, El Pibe D`Oro lasa in urma sa o cariera uriasa si o viata plina de controverse (VIDEO)

Diego Armando Maradona a decedat, miercuri, la varsta de 60 de ani, dar lumea fotbalului va ramane marcata etern de prezenta superstarului argentinian. El Pibe D`Oro lasa in urma sa o cariera uriasa, dar si o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )