Libnet.ro
UNICEF

19:00

Maraton la -52 de grade Celsius! Imagini incredibile de la cea mai FRIGUROASA cursa din lume (VIDEO)

B1 B1,
Maraton la -52 de grade Celsius! Imagini incredibile de la cea mai FRIGUROASA cursa din lume (VIDEO)

Polul frigului chiar exista si beneficiaza de evenimente sportive de marca. Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit Polul Frigului, a gazduit o cursa de alergare. continuă pe B1

Maraton la -52 de grade Celsius! Imagini incredibile de la cea mai FRIGUROASA cursa din lume (VIDEO)

Polul frigului chiar exista si beneficiaza de evenimente sportive de marca. Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit Polul Frigului, a gazduit o cursa de alergare.

VIDEO Maraton extrem n Siberia: Participantii au alergat la -52 de grade Celsius

Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit Polul frigului, a gazduit o cursa de alergare desfasurata la temperaturi mult sub zero grade Celsius, noteaza Moscow Times.

A fost cea mai rece noapte din acest an, in Maramures: -22 de gradeCelsius

La Targu Lapus s-au inregistrat, noaptea trecuta, -22 de grade Celsius, fiind inregistrata cea mai rece noapte de la inceputul acestui an. Temperatura resimtita, insa, de corpul uman, a fost de -29 de grade Celsius. Dealtfel, despre localitatea lapusana se spune ca este pol al frigului, aici fiind inregistrate cele mai scazute minime din tara, in urma cu cativa ani.

Doar 18% dintre britanici cred ca acordul Brexit negociat de May este bun, cea mai mica rata de aprobare

Doar 18% dintre britanici considera ca acordul Brexit negociat de premierul Theresa May cu liderii UE este bun, aceasta fiind cea mai scazuta rata de aprobare de pana acum, potrivit unui sondaj citat de Reuters.

Cea mai rece noapte din an. Unde s-au inregistrat temperaturi de minus 20 de grade Celsius

Cea mai friguroasa noapte din acest an a fost 7 ianuarie 2019, cand in Obarsia Lotrului, in Valcea, s-au inregistrat minus 23 de grade Celsius. Specialistii afirma ca frigul nu va lipsi nici marti.

Meteorologii anunta vreme rece la nceputul saptamnii. Temperaturile vor ajunge la -16 grade Celsius

La inceputul saptamanii viitoare vremea va fi rece, iar temperatura maxima va fi intre -9 si 1 grad, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca noaptea de luni spre marti va fi cea mai rece din saptamana care urmeaza. in Capitala, temperatura nu va depasi 0 grade.

Cea mai geroasa noapte din aceasta iarna. Au fost temperaturi de -20 de grade

A trecutuna dintre cele mai geroase nopti din aceasta iarna. Mercurul termometrelor a coborat in anumite zone pana la minus 20 de grade Celsius. Valul de aer polar care a adus un episod de iarna gr.

Ger la ntorsura Buzaului: Minus 26 de grade Celsius

Statia meteo de la intorsura Buzaului a inregistrat, in noaptea de marti spre miercuri, minus 26,1 grade Celsius, transmite Agerpres.

Un model de peste 80.000 euro a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018

SUV-ul electric al britanicilor, Jaguar i-Pace, a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018, desi are un pret intre 78. 000 euro si 102. 000 euro. Vanzarile de masini electrice s-au triplat in aceasta tara.

Au taiat Moldova cum le-a trebuit lor. Voronin spune ca se pregateste cea mai mare frauda electorala pe 24 februarie

Liderul Comunistilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, sustine ca sistemul electoral mixt a fost creat in asa fel, incat sa convina Partidului Democrat. Potrivit presedintelui PCRM, democratii pregatesc cea mai mare falsificare din istoria alegerilor de la Chisinau.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )