Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maraton pentru copii la Schela! Castigatori au iesit toti cei 120 de participanti.

Adevărul Adevărul,
Maraton pentru copii la Schela! Castigatori au iesit toti cei 120 de participanti.

Competitia sportiva a fost organizata de primarii a doua localitati - Schela si Independenta - in colaborare cu scolile din cele doua localitati. Concurentii au alergat in regim de stafeta iar la final cu totii au fost castigatori. continuă pe Adevărul

Intoxicatie alimentara: Alimente periculoase pentru copii si adulti

Alimentele sanatoase se pot transforma intr-un real pericol pentru copii si adulti. Chiar daca nu prezinta nici o suspiciune din punctul de vedere al aspectului, mirosului sau gustului, ele pot cauza o forma de.

Targ de carte pentru copii in weekend.

O noua editie a targului de carte pentru copii, miniLibri, are loc in perioada 8-9 iunie, la Muzeul Antipa. Targul este deschis intre orele 10. 00 si 19. 00, iar intrarea este libera. Copiii care vor veni la miniLibri vor gasi carti la preturi reduse cu pana la 35%, softuri educationale, e-readere, vor participa la ateliere de creativitate, vor asculta povesti in lectura unor vedete si vor putea face schimb de carti intre ei. Sambata si duminica, compania de teatru Replika si Teatrul Luni vor .

FOTOGALERIE Jocuri de vacanta si Scoli de vara pentru copii la Fundatia Calea Victoriei

Copiii pasionati de magie, arte plastice si actorie au sarbatorit sambata ziua de 1 Iunie la Fundatia Calea Victoriei. Am desenat, am colorat, am invatat trucuri spectaculoase de magie de la actorul Marius Dragus si, pentru ca ne-am simtit foarte bine in racoroasa curte cu iedera a fundatiei, ne-am facut planuri pentru zilele de vacanta ce urmeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )