Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marca Jurnalul National, scoasa la LICITATIE. Vezi care este pretul de plecare!.

România Liberă România Liberă,
Marca Jurnalul National, scoasa la LICITATIE. Vezi care este pretul de plecare!.

Marca Jurnalul National va fi scoasa la licitatie in contextul in care editura Intact a refuzat de la plata 171 de bilete la ordin si a fost executata silit d tipografia care a tiparit carti din Biblioteca Pentru Toti. Pretul de incepere a licitatiei este de 7,6 milioane de lei, echivalentul a 1,68 de milioane de euro. Licitatia in cadrul careia marca Jurnalul National va fi scoasa la vanzare va avea loc joia viitoare, in data de 29 noiembrie, la ora 11:00, la sediul Excutorilor . continuă pe România Liberă

Ponta - dat in judecata pentru prejudicii aduse statului si incalcarea tratatului cu UE. Vezi cine este acuzatorul

Anca Boagiu, vicepresedinte al PDL, a declarat ca s-a hotarat sa il dea in judecata pe premierul Victor Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului roman si pentru incalcarea tratatului de aderare.

Siri va avea suport si pentru alte limbi, conform listei de posturi libere de la Apple. Vezi care sunt cele noua limbi pentru care Apple cauta stagiari

Chiar daca Siri de la Apple a avut un start destul de lent si de nesigur, de atunci se lucreaza la software-ul asistentului de voce. Vestea buna este ca, daca limba dumneavoastra nu a fost suportata de catre.

Urmeaza doua saptamani de vreme rece: Vezi care sunt estimarile meteorologilor pentru perioada 19 noiembrie-2 decembrie

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor si precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 19 noiembrie 2 decembrie, in fiecare regiune a tarii. Estimarea este.

Unde se ascund cei mai multi MICROBI in casa. Obiectul care este de 200. ...

Un studiu arata ca unul dintre cele mai folosite obiecte de bucatarie este de 200. 000 de ori mai murdar decat colacul vasului de toaleta, cele 10 milioane de bacterii aflate pe 2,5 centimetri patrati din suprafata lui prezentand riscul sindromului Guillaun-Barre, care poate duce, in final, la paralizie, potrivit Mediafax. Descoperirea cercetatorilor americani se refera la buretele de vase, expertii identificand legaturi intre bacteriile de pe bureti, carpe si suporturile din lemn pentru .

ANALIZA: Care este ADEVARATA MIZA a Romaniei la Bruxelles.

Centrul Roman de Politici Europene CRPE) a publicat, luni, analiza variantelor de negociere pe care Romania le are in decizia privind viitorul buget multianual al UE 2014-2020), precum si estimarea sumelor pe care le-ar putea primi pe Politica de Coeziune si pe cea Agricola, in cel mai optimist ori in cel mai pesimist scenariu. Propunerea de buget facuta saptamana trecuta de Presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, aduce un element nefavorabil Bucurestiului: legarea viitoarelor .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )