Libnet.ro
UNICEF

05:45

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a salvat de la pierdere 300 de milioane de euro. Vicepremierul Turcan: Guvernarea PSD bloca si intarzia proiecte (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a salvat de la pierdere 300 de milioane de euro. Vicepremierul Turcan: Guvernarea PSD bloca si intarzia proiecte (VIDEO)

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a reusit sa evite pierderea a 300 de milioane de euro, prin suplimentarea fondurilor europene cu 500 de milioane de euro, pentru a acoperi cota de confinantare a. continuă pe B1

Ministrul Fondurilor Europene, prima masura de la preluarea mandatului

Ioan Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, anunta prima masura de la preluarea mandatului. Este vorba de sprijin pentru beneficiarii proiectelor de apa si canalizare. Asadar, beneficiarii proiectelor.

Ministerul Fondurilor Europene propune finantarea dezvoltarii competentelor digitale ale angajatilor

Ministerului Fondurilor Europene a declarat ca urmeaza sa finanteze imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din tara noastra prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, relateaza Agerpres.

Toate firmele de deratizare din tara vor fi verificate. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a luat aceasta decizie dupa tragedia din Timisoara

Toate societatile de deratizare din tara vor fi verificate, potrivit dispozitiilor date de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, in urma tragediei din Timisoara, unde trei persoane au fost gasite fara.

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: Politistii si sindicatele si-au facut legi favorabile in ceea ce priveste sanctiunile disciplinare

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, luni, ca politistii si-au facut legi favorabile la nivel de actiuni disciplinare, motiv pentru care daca au trecut sase luni de la o fapta, aceasta se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )