Libnet.ro
UNICEF

18:45

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca a cumparat primari si parlamentari cu bani din Fondul de rezerva al Guvernului

B1 B1,
Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca a cumparat primari si parlamentari cu bani din Fondul de rezerva al Guvernului

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, l-a acuzat pe Ludovic Orban, liderul PNL si premierul tarii, ca nu a directionat banii din Fondul de rezerva al Guvernului spre rezolvarea adevaratelor probleme ale romanilor,. continuă pe B1

Ciolacu il acuza pe Orban ca a cumparat primari cu bani din fondul de rezerva al Guvernului

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca premierul Orban a folosit ban.

Marcel Ciolacu, atac la Guvernul Orban: Ati folosit bani publici pentru a cumpara primari la bucata!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac dur la Guvernul Orban pe care l-a acuzat ca a folosit bani publici preferential pentru a racola primari in detrimentul copiilor care au nevoie de tablete sau manuale pentru a incepe scoala.

Marcel Ciolacu (PSD), noi critici pentru Guvernul Orban: Copiii vor sa faca scoala si nu au culoare politica. Ati pasat responsabilitatea, dar banii i-ati dat doar primariilor peneliste

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a criticat Guvernul Orban in pragul noului an scolar, acuzandu-i pe liberali ca au folosit bani publici pentru a cumpara primari la bucata. V-ati spalat rusinos pe.

Marcel Ciolacu: Copiii nu au culoare politica, nesatulilor si avizilor de putere ce sunteti!

Marcel Ciolacu a reactionat dur pe Facebook la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban cu doar cat.

Ciolacu, acuzatii grave! Orban a platit transferurile la PNL prin Hotarare de Guvern, din banii Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut, marti, acuzatii socante la adresa sefului Guvernului. Acesta a declarat ca Ludovic Orban a platit transferurile la PNL prin Hotarare de Guvern.

Marcel Ciolacu: Ati taiat cu nesimtire 6 luni frunza la caini. Copiii vor sa faca scoala, nu au culoare politica

Marcel Ciolacu a reprosat Guvernului Orban ca a taiat cu nesimtire 6 luni frunza la caini, iar acum a iesit Monica Anisie incapabila aceea de la Educatie sa atunce toata vina pe autoritatile locale. Liderul PSD a adaugat ca elevii nu au culoare politica, ei vor sa faca scoala si nu trebuie sa fie tarati in razboaie politice, nesatulilor si avizilor de putere ce sunteti.

Ludovic Orban ii acuza pe adversarii electorali din PSD ca mituiesc alegatorii

Ludovic Orban a spus la un miting electoral desfasurat duminica la Calarasi ca exista anumiti indivi.

MARCEL CIOLACU: PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea un scor suficient de bun incat sa castige alegerile.

Marcel Ciolacu, replica taioasa pentru Klaus Iohannis: Nu sunteti trist, domnule Iohannis?

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, aduce acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis. Haideti, domnule Iohannis, sa va dau eu cateva motive pentru care ar trebui sa fiti trist!.

PeBloguri: PSD propune introducerea stimulentelor pentru profesori Marcel Ciolacu: Sunt in linia intai, ca si medicii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat introducerea unui proiect de lege pe agenda Senatului de saptamana urmatoare. Propunerea social-democratilor prevede acordarea unui stimulent profesorilor, intrucat acestia sunt in linia intai la fel ca medicii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )