Libnet.ro
UNICEF

16:45

Marcel Ciolacu anunta schimbari majore in PSD. Va fi exclus Mitica Dragomir din partid?

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu anunta schimbari majore in PSD. Va fi exclus Mitica Dragomir din partid?

Cresc tensiunile intre social democrati, mai exact intre Organizatia PSD Bucuresti si conducerea partidului. Lista de consilieri generali ai Gabrielei Firea a fost drastic scurtata de Marcel Ciolacu dupa ce i-a eliminat pe cei cu un trecut controversat. Avantaj pentru Aurelian Badulescu aflat la coada listei, ajungand, astfel, printre favoriti. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Mitica Dragomir nu poate fi reprezentantul PSD pe lista de consilieri municipali ai Capitalei

Prezenta lui Mitica Dragomir pe listele PSD de consilieri municipali ai Capitalei este una inoportuna, a declarat, vineri, presedintele partidului, Marcel Ciolacu, care a solicitat organizatiei Sectorului 3 sa analizeze aceasta situatie, scrie g4media.

Scandal in PSD. Marcel Ciolacu cere excluderea lui Mitica Dragomir din Consiliul General. UPDATE (VIDEO)

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, si Sorin Grindeanu i-au cerut Gabrielei Firea sa-i convinga pe Petre Roman, Dumitru Dragomir si Anghel Iordanescu sa se retraga de pe lista consilierilor generali.

Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Siguranta si sanatatea romanilor, nu. Alegeri si buzunare pline pentru voi, da!

Marcel Ciolacu a lansat, marti seara, un nou atac dur la adresa Guvernului Orban. Liderul PSD ii acuza pe liberali ca nu au tinut cont de siguranta si sanatatea romanilor, in schimb au ales sa organizeze alegeri si sa-si umple buzunarele.

MARCEL CIOLACU: Comemorarea Holocaustului - asumarea responsabila a unui episod dureros al istoriei

Comemorarea Holocaustului reprezinta, in mod cert, asumarea responsabila, constienta si sincera a unui episod dureros al istoriei si aducerea-aminte trebuie sa fie insotita de fermitate in apararea drepturilor omului, tolerantei si diversitatii, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Responsabilitatea pentru situatia in care se afla astazi Romania apartine in integralitate Guvernului condus de Iohannis

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut ca responsabilitatea pentru situatia in care se afla astazi Romania apartine in integralitate Guvernului condus de Iohannis si apreciaza drept gretos faptul ca autoritatile dau vina pe romani pentru ca Guvernul a scapat total de sub control pandemia.

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta: luna octombrie aduce schimbari majore, se schimba totul

Luna octombrie a venit cu schimbari majore pentru toti soferii din Romania. Anuntul-surpriza a fost facut de DRPCIV - DirectiaRegim Permise de Conducere si inmatriculare a.

Marcel Ciolacu: Asta este diferenta fundamentala! Toate aceste masuri vor fi prezentate in detaliu in perioada urmatoare

Marcel Ciolacu prezinta, pe o retea sociala, programul de guvernare care contine proiecte si masuri concrete pentru a repune Romania pe drumul corect.

Marcel Ciolacu, la adresa lui Klaus Iohannis: Responsabilitatea pentru situatia in care se afla astazi Romania apartine in integralitate Guvernului

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor a adus o serie de critici la adresa presedintelui Iohannis, dar si la adresa Guvernului, in cursul serii de miercuri, printr-o postare pe retelele.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa intalnirea cu Piedone: Am discutat despre majoritate Dansul face parte dintr-un alt partid

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor a declarat in cursul zilei de marti ca a discutat la sediul de partid cu primarul ales al Sectorului 5, Catalin Popescu Piedone, despre formarea unei majoritati.

Marcel Ciolacu, prima reactie dupa intalnirea cu Piedone: Am discutat despre majoritate Dansul face parte dintr-un alt partid

Marcel Ciolacu, liderul social democratilor a declarat in cursul zilei de marti ca a discutat la sediul de partid cu primarul ales al Sectorului 5, Catalin Popescu Piedone, despre formarea unei majoritati.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )