Libnet.ro
UNICEF

19:30

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa PNL: Guverneaza haotic!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, atac dur la adresa PNL: Guverneaza haotic!

Marcel Ciolacu lanseaza un atac dur la adresa PNL, despre care spune ca guverneaza haotic. Liderul PSD spune si ce asteptari ar fi avut in aceasta perioada. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa premierului Orban: E o ipocrizie ce face

Marcel Ciolacu vine cu acuzatii dure la adresa premierul Ludovic Orban. Liderul PSD spune ca Premierul a lasat tot greul pe umerii autoritatilor locale si dezvaluie ca presedintii de Consilii Judetene sunt cei care s-au ocupat de ceea ce ar f trebuit sa faca ministrii.

Citu, atac dur la Ciolacu, Tariceanu, Ponta: terminati crizele de isterie publice. Jucati poker cu sanatatea romanilor?

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, ii intreaba, printr-o postare pe o retea sociala, pe Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Marcel Ciolacu daca vor vota sau nu pentru prelungirea starii de urgenta.

Marcel Ciolacu: Guvernul a actionat haotic. Vom prelua controlul in Parlament!

Liderul PSD a facut o dezvaluire suriprinzatoare. Vom prelua controlul in Parlament, a anuntat, miercuri, Marcel Ciolacu.

Deputatul PNL Florin Roman spune ca Marcel Ciolacu i s-a adresat cu apelativul dobitocule

Deputatul PNL Florin Roman spune ca presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, i s-a adresat .

Marcel Ciolacu acuza Guvernul de crima asupra poporului roman

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuza Guvernul de crima asupra poporului roman. Va bateti joc de romani, mintindu-i si ascunzandu-le adevarul! Da, voi sunteti criminali! Si, da, veti plati pentru toate acestea!, a scris, luni seara, Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu: Prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru. Nu vom fi de acord sa avem inca o luna pierduta pentru cetateni si pentru economie

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca prelungirea starii de urgenta, fara o perspectiva economica, ar fi un dezastru. Ciolacu transmite ca oamenii de rand si mediul de afaceri asteapta de la.

Marcel Ciolacu: PSD va vota prelungirea starii de urgenta

Parlamentarii PSD vor vota joi in Parlament pentru prelungirea starii de urgenta cu 30 de zile, asa cum prevede noul decret prezidential, potrivit declaratiei facute de presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Marcel Ciolacu a declarat ca decretul privind prelungirea starii de urgenta nu tine cont de niciuna dintre solicitarile formulate de social-democrati

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca decretul privind prelungirea starii de urgenta, emis de presedintele Klaus Iohannis, nu tine cont de niciuna dintre solicitarile formulate de social-democrati, dar ca acestia vor alege, in Parlament, o solutie responsabila.

Marcel Ciolacu: intelegem necesitatea prelungirii starii de urgenta, dar avem ingrijorarile noastre clare Alina Gorghiu: Eu cred ca niciun parlamentar nu poate fi atat de iresponsabil incat sa de joace de-a eu nu votez prelungirea starii de urgenta

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a facut precizari, luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, cu privire la faptul ca social-democratii au anuntat ca nu vor vota prelungirea starii de.

Marcel Ciolacu, mesaj acid pe Facebook: E crima sa lasi medicii sa devina carne de tun in fata virusului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune ca e crima sa lasi pe drumuri peste 1 milion de romani si sa-i pui apoi sa plateasca dobanda la dobanda, daca vor sa isi amane ratele.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )