Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Vioricai Dancila dupa infrangerea la prezidentiale: E un rezultat dezastruos care vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare. PSD are nevoie de un nou inceput

B1 B1,
Marcel Ciolacu, atac dur la adresa Vioricai Dancila dupa infrangerea la prezidentiale: E un rezultat dezastruos care vine dupa un rezultat la fel de prost la europarlamentare. PSD are nevoie de un nou inceput

Incepe asaltul in PSD impotriva Vioricai Dancila, dupa scorul mic obtinut de liderul socia-democrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, si. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa Vioricai Dancila: Este specialitatea Partidului Comunist

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe Viorica Dancila, dupa ce, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, a pierdut dramatic alegerile. Aceasta diferenta la care Viorica Dancila a pierdut.

Marcel Ciolacu, vizita acasa la Viorica Dancila inaintea intalnirii cu tabara nemultumitilor din PSD: Seful Camerei Deputatilor incearca sa o convinga sa demisioneze de la conducerea partidului

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, poarta, luni seara, discutii cu Viorica Dancila, in conditiile in care social-democratii incearca sa se regrupeze dupa esecul de proportii inregistrat.

Primarul Bacaului, mesaj ironic la adresa Vioricai Dancila: Ati calculat cate voturi v-a costat tura cu bicla impreuna cu Dragos Benea?

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a fost exclus din PSD, prin decizia Comitetului Executiv National al partidului, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.

Reprezentanta CE in Romania, ironica la adresa lui Dancila: Deci astia au fost la vot

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat un mesaj ironic la adresa Vioricai Dancila, dupa ce liderul PSD a spus astia, referindu-se la romanii din strainatate, potrivit Mediafax. Institutia a postat o imagine cu o pisica care citeste un ziar si mesajul Deci astia au fost la vot.

Bogdan Chirieac: Decizia luata de Marcel Ciolacu anunta sfarsitul politic al Vioricai Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat la Antena 3 ca acum, dupa rezultatul alegerilor prezidentiale, care il scot triumfator pe Klaus Iohannis, va urma sfarsitul politic al Vioricai.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre intalnirea cu Viorica Dancila: A fost o discutie calma, asezata si productiva

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, a precizat, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca a avut o discutie calma, asezata si productiva cu Viorica Dancila despre.

Cine este Marcel Ciolacu, cel care vrea sa-i ia locul Vioricai Dancila la conducerea PSD

Marcel Ciolacu a ajuns in cel mai inalt punct al carierei politice. E al treilea om in stat, dupa ce, toamna trecuta, era marginalizat in PSD, din cauza criticiilor aduse lui Liviu Dragnea. in 2017, pasiunea.

Firea, Ciolacu si Stanescu se intalnesc pentru schimbarea Vioricai Dancila (surse)

Marcel Ciolacu se intalneste luni dupa-amiaza cu un grup restrans al liderilor din PSD care vor refo.

Noaptea cutitelor lungi in PSD. Baronii pregatesc debarcarea Vioricai Dancila. Lupta in trei pentru sefia partidului

Liderii PSD pregatesc rasturnarea Vioricai Dancila din fruntea partidului, dupa esecul istoric de la prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Viorica Dancila ar urma sa fie executata la fel ca predecesorii sai: Adrian Nastase, Mircea Geoana si Victor Ponta, pierzatori in lupta pentru Cotroeni. Favoriti pentru sefia PSD: Marcel Ciolacu presedintele Camerei Deputatilor), Lia Olguta Vasilescu si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2298 seconds )