Libnet.ro
UNICEF

10:31

Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Cele mai negre previziuni s-au adeverit!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Cele mai negre previziuni s-au adeverit!

Marcel Ciolacu a criticat dur, sambata dimineata, Guvernul Orban, pe care il acuza ca a aruncat tara in haos, austeritate si somaj. continuă pe Antena3

Teodorovici, atac dur la Guvernul Orban: Urmeaza o criza profunda pentru urmatorii ani

Eugen Teodorovici a lansat, vineri seara, un atac dur la adresa Guvernului Orban, prin intermediul unui mesaj pe Facebook. Fostul ministru al economiei i-a nominalizat in postarea sa pe Ludovic Orban si pe Florin Citu.

Marcel Ciolacu: Avem tabloul complet al guvernarii: PNL = FALIMENT!

Marcel Ciolacu spune ca Guvernul PNL a prabusit nivelul de trai al romanilor si ca ne aduce in pragul falimentului.

Marcel Ciolacu: in acest moment, Gabriela Firea este cel mai bun candidat PSD la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca, in acest moment, Gabriela F.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu: Gabriela Firea, cel mai bun candidat al PSD la alegerile prezidentiale din 2024 (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, ca cel mai bun candidat al Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale din 2024 este actualul primar al Capiotalei, Gabriela Firea.

Marcel Ciolacu: Record istoric! 1 miliard de euro pierderi estimate doar in acest an. Guvernul Orban ne-a intors cu 2 ani in urma

Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o retea sociala in care acuza guvernul PNL ca a intors Romania in timp cu doi ani si jumatate.

Marcel Ciolacu, despre motiunea impotriva PNL. Va garantez ca aceasta motiune va trece

Marcel Ciolacu a vorbit, vineri, despre o posibila motiune impotriva Guvernului PNL.

Ciolacu: Cele mai negre previziuni s-au adeverit: negativ - asta defineste Guvernarea PNL! Toate minciunile guvernarii PNL au fost spulberate de StandardPoors

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca singura performanta a PNL este viteza cu care indatoreaza Romania la dobanzi uriase: 1000 de eurosecunda. Cele mai negre previziuni s-au adeverit: negativ - asta defineste Guvernarea PNL! Toate minciunile guvernarii PNL au fost spulberate de StandardPoors care reconfirma, din pacate, ca Romania ramane acolo unde a bagat-o PNL - pe negativ, spune Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre data alegerilor locale: Vor avea loc cand nu mai exista pericol asupra populatiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus vorbit, in cadrul unui interviu, despre data la care ar putea avea loc alegerile locale.

MARCEL CIOLACU: Sa onoram cu demnitate Centenarul de la semnarea Tratatului de pace de la Trianon

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca seful statului, Klaus Iohannis, nu a avut mandria nationala de a promulga legea consacrata Centenarul de la semnarea Tratatului de pace de la Trianon.

MARCEL CIOLACU: PNL-ul sa vina la masa negocierilor cu toate fortele politice

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca Partidul National Liberal trebuie sa vina la masa negocierilor cu toate fortele politice si impreuna sa decida care este data alegerilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )