Libnet.ro
UNICEF

22:45

Marcel Ciolacu: Avem in fata numai austeritate, taieri de pensii, salarii, venituri si disponibilizari

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Avem in fata numai austeritate, taieri de pensii, salarii, venituri si disponibilizari

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu a vorbit marti despre concluziile la care au condus discutiile cu mai multi lideri sindicali, printre care si presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin si Vasile Marica, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici Sed Lex, pe marginea bugetului pentru 2021. continuă pe Antena3

PSD prezinta miercuri bugetul alternativ. Marcel Ciolacu: Majoritatea din Parlament, una fragila. Avem in fata numai austeritate, disponibilizari si taieri de venituri (VIDEO)

Partidul Social Democrat va prezenta, miercuri, propunerea sa de buget alternativ pentru Romania anului 2021, a declarat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii, care sustine ca actuala majoritate parlamentara.

Marcel Ciolacu: Austeritatea lui Citu este o minciuna! Este inuman si umilitor sa majorezi salariul minim cu 25 de bani pe ora

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat luni ca reprezentanti ai Partidului Social Democrat se vor intalni cu liderii principalelelor sindicate din tara, pentru a gasi solutii la problemele reclamate de acestea si a construi un buget alternativ la cel pregatit de Guvernul Citu pentru anul 2021. Buget pe care social democratii urmeaza sa il prezinte miercuri.

MARCEL CIOLACU: Vom veni in Parlament cu amendamente la bugetul de stat

Parlamentarii PSD vor veni in Parlament cu propuneri la proiectul legii bugetului pe anul 2021, a declarat astazi liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, care a amintit ca miercuri va prezenta propunerea de buget alternativ pentru Romania.

MARCEL CIOLACU: Sunt convins ca anul acesta vom reusi sa invingem definitiv pandemia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este convins ca romanii vor reusi in acest an, prin unitate si solidaritate, sa depaseasca obstacolul provocat de pandemia de coronavirus, afirmatie facuta, astazi, intr-un mesaj de Ziua Principatelor.

Marcel Ciolacu: Vom depune o motiune clara contra ministrului Sanatatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, considera ca in acest moment asistam la o anomalie pentru ca Guvernul nu face nimic, nu isi asuma nicio responsabilitate. Mai mult, social democratii spun ca vor depune o motiune clara contra ministrului Sanatatii, care a contestat recent datele oficiale privind rata de incidenta a infectarii cu virusulul SARS-COv-2 raportate de Grupul de Comunicare Strategica aflat in subordinea sa.

Marcel Ciolacu le prezinta marti partenerilor sociali bugetul alternativ al PSD

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, va prezenta partenerilor sociali datele preliminare ale alternativ.

Marcel Ciolacu, la 162 de ani de la Unirea Principatelor: Prin unitate si solidaritate suntem cu totii mai puternici

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminica, un mesaj cu ocazia implinirii a 162 de ani de la Unirea Principatelor Romane in care afirma ca de-a lungul timpului romanii au traversat momente dificile, dar le-au depasit fiind uniti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )