Libnet.ro
UNICEF

01:05

MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat duminica la Conferinta anuala a Pro Romania unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. El a criticat Guvernul Orban despre care a spus ca a intors toata Constitutia si toate regulile jocului, in functie de cum le spun lor sondajele. continuă pe Ziarul Bursa

Primul pas spre alianta PSD-Ponta. Marcel Ciolacu, la Conferinta Pro Romania: Haideti, treceti odata acasa!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis, duminica, delegatilor ProRomania care au participat la Conferinta anuala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. Cei mai multi membri ProRomania s-au desprins din PSD.

Marius Craina a parasit PSD si va candida la Primaria Timisoara din partea Pro Romania. Victor Ponta: Nicolae Robu nu a avut contracandidat USR, mai bun la criticat decat la fapte

Marius Craina a parasit PSD, partidul care l-a sustinut in urma cu peste cinci ani pentru functia de manager al Spitalului Judetean Timisoara, si va candida la Primaria Timisoarei din partea Pro Romania,.

VICTOR PONTA: Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Timisoara, ca pentru partidul sau ar fi mai bine sa existe alegeri anticipate, dar ca exista o intelegere intre PNL si PSD pe aceasta tema, chiar daca isi mai dau tepe intre ei. Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri, ceea ce e o veste buna, dar costisitoare, a sustinut Victor Ponta.

Ciolacu cheama Pro Romania inapoi in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a invitat, la Conventia Pro Romania, pe mebrii part.

VICTOR PONTA: Nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Conventia anuala a partidului sau, ca a avut mana buna pentru punerea pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare a Corinei Cretu si si-a reprosat ca a pus si oameni care nu meritau. Ponta mai spune ca in sala nu se afla nimeni care a votat Guvernul Orban: Noi cei de aici am spus ca nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii.

PSD cocheteaza cu membrii exclusi in epoca Dragnea. Marcel Ciolacu, la Conventia Pro Romania: Hai, treceti odata acasa!

Marcel Ciolacu a sugerat ca ar fi gata sa-i primeasca inapoi in PSD pe fostii social-democrati din Pro Romania, duminica, la Conventia formatiunii conduse de Victor Ponta. Potrivit G4Media. ro, Marcel.

Victor Ponta: Eu cu domnul Basescu si pe lumea cealalta sper sa fim in locuri diferite. Sigur, eu sper sa fiu in Rai

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca intotdeauna va exista o disputa politica intre el si fostul presedinte Traian Basescu. Ponta spune ca spera ca si pe lumea cealalta el si Basescu sa fie in locuri diferite.

Victor Ponta: Nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Conventia anuala a partidului sau, ca a avut mana buna pentru punerea pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare a Corinei Cretu si si-a reprosat ca a pus si oameni care nu meritau. Ponta mai spune ca in sala nu se afla nimeni care a votat Guvernul Orban: Noi cei de aici am spus ca nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii.

Victor Ponta: Decat o alianta cu Basescu, mai bine cu Viorel si cu Vulpita

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, exclude orice alianta cu PMP sau cu ALDE. Ponta a afirmat ca, decat o alianta cu Traian Basescu, mai bine cu Viorel si Vulpita, doua personaje ridicole prezentate la TV pentru a stoarce audienta.

VIDEO Ponta a adus liderii PSD pe scena, la Pro Romania. Firea: A fost cel mai performant premier. imi doresc o alianta Ciolacu: Stiu ca unii nu vor alianta, dar nu vreti sa-i intrebam pe romani?

Social-democrata Gabriela Firea a fost aparitia surpriza la conventia Pro Romania care se desfasoara duminica, la Palatul Parlamentului. Invitata pe scena de Victor Ponta, primarul Capitalei l-a laudat pe acesta, sustinand ca a fost cel mai performant premier al Romaniei. Cei doi au facut aluzie la o eventuala alianta, la niveul Capitalei, in perspectiva alegerilor. intre timp, la reuniune a sosit si presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, care a reluat scenariul aliantei intre PSD si Pro Romania. Stiu ca sunt multi colegi care nu vor o alianta cu Pro Romania, stiu ca si dintre dvs sunt unii care nu vor alianta cu PSD, . ) dar nu ati vrea sa ii intrebam si pe romani ce vor?, a spus Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )