Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marcel Ciolacu a dat un ultimatum prim-ministrului Ludovic Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marcel Ciolacu a dat un ultimatum prim-ministrului Ludovic Orban

Orban trebuie sa prezinte tarii un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, inceperea scolii si organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung!, transmite presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, printr-un mesaj pe Facebook, citat de DCNews. continuă pe Ziarul Bursa

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia si se impune amanarea alegerilor locale si a deschiderii scolilor

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului sa transmita cu date exacte care este situatia epidemiologica si, in contextul acestei situatii, sa anunte daca se deschid scolile si daca alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, asa cum s-a decis.

MARCEL CIOLACU: Ludovic Orban trebuie sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cere Guvernului sa transmita cu date exacte care este situatia epidemiologica si, in contextul acestei situatii, sa anunte daca se deschid scolile si daca alegerile locale vor fi organizate pe 27 septembrie, asa cum s-a decis.

Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece. Frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat ca Guvernul Orban trebuie sa plece deoarece nu a reusit sa convinga cetatenii sa fie alaturi de Executiv in lupta cu pandemia. El a adaugat ca frica, amenzile si amenintarile nu vor putea inlocui niciodata masurile corecte si comunicarea transparenta si credibila.

Marcel Ciolacu a rabufnit: Se deschid sau nu scolile?! Se fac sau nu alegeri?! Orban trebuie sa lase bajbaiala!

Marcel Ciolacu vine cu un avertisment pentru guvernul liberal. Liderul PSD sustine ca Ludovic Orban trebuie sa informeze de urgenta Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook al liderului PSD.

Basescu acuza autoritatile ca au scapat pandemia de sub control: Vela, Arafat, Tataru si Orban trebuie sa plece

Fostul presedinte Traian Basescu subliniaza ca autoritatile au scapat pandemia de sub control si ca oamenii nu mai au incredere in cei de la conducere. Europarlamentarul PMP sustine ca ministru de Interne Marcel Vela, seful DSU Raed Arafat, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si premierul Ludovic Orban trebuie sa plece.

Marcel Ciolacu si Robert Cazanciuc il cheama din nou pe Ludovic Orban la raport in Parlament: Sa prezinte tarii un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, inceperea scolii si organizarea alegerilor

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu si seful interimar al Senatului Robert Cazanciuc i-au scris, luni, premierului Ludovic Orban pentru a veni in Parlament ca sa prezinte masurile pentru impiedicarea.

Marcel Ciolacu: Ludovic Orban sa informeze urgent Parlamentul daca a scapat de sub control pandemia si se impune amanarea alegerilor si a deschiderii scolilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a sustinut ca premierul Ludovic Orban ar trebui sa informeze urgent Parlamentul daca se impune amanarea alegerilor locale si deschiderea noului an scolar din cauza.

Marcel Ciolacu: PSD va depune motiunea de cenzura in august Luni il voi chema oficial pe Ludovic Orban in Parlament, sa spuna daca se mai pot organiza alegerile locale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii nu vor mai astepta ridicarea starii de alerta si vor depune chiar din august motiunea de cenzura impotriva Guvernului PNL. El a.

Ciolacu, mesaj transant: Guvernul Orban trebuie sa plece

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca Guvernul Orban trebuie sa plece pentru ca nu a reusit sa atraga romanii de partea sa in lupta cu pandemia. in plus, social-democratul prezinta si o serie de promisiuni care nu au fost duse la indeplinire de premierul Orban si de ministrii din cabinetul sau.

ALDE, reactie dura la declaratia lui Ludovic Orban privind obligativitatea purtarii mastii in aer liber

Reprezentantii ALDE au postat un mesaj pe o retea sociala in care critica declaratia premierului Ludovic Orban cu privire la introducerea obligativitatii purtarii mastii de protectie in aer liber. inainte de a impune noi masuri in privinta extinderii masurii de purtare a mastilor asigurati-va ca oamenii nevoiasi nu trebuie sa mai cheltuie banii de mancare si medicamente pe mastile la suprapret din farmacii, scriu acestia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )