Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre variantele de premier luate in calcul de PSD: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dancu si multi altii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica seara, ca social-democratii au mai multe posibile variante de premier, printre care se numara Sorin Grindeanu, Mihai Tudose sau Vasile Dancu. Ciolacu a mai.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe retelele de socializare dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni.

Cristoiu: Demisia lui Marcel Ciolacu este urmarea unui blat cu Ludovic Orban

Ion Cristoiu afirma ca demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament, gest prin care ar renunta la pensia speciala, e de fapt o diversiune pusa la cale cu PNL pentru a contracara initiativa USR-PLUS ca parlamentarii sai sa renunte la mandatele de parlamentar inainte de finalul mandatului.

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa declaratiile Presedintelui Klaus Iohannis de marti: Cred ca este singurul Presedinte al unui stat al UE care s-a transformat intr-un politruc si un purtator de cuvant al unui partid. in campanie electorala, ceea ce este si mai grav a spus acesta, in direct la Antena3, fiind invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis: Este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL

Marcel Ciolacua reactionat la mesajul transmis marti seara de presedintele Klaus Iohannis, care a criticat in termeni duri PSD. in replica, liderul social-democrat l-a acuzat pe seful statului ca este.

Marcel Ciolacu: 10.000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza ca sistemul medical romanesc este adus in pragul colapsului din cauza esecului actualului Guvern. 000 de morti din cauza infectarii, acesta este bilantul ingrozitor al guvernarii Iohannis-Orban, spune Marcel Ciolacu.

Orban, despre anuntul lui Marcel Ciolacu ca va demisiona pentru a nu beneficia de pensie speciala: O minciuna mai gogonata, mai rar mi-a fost dat sa aud

Ludovic Orban a comentat, luni seara, anuntul lui Marcel Ciolacu, ca va demisiona inainte de finalizarea mandatului, pentru a nu beneficia de pensie speciala. Orban sustine ca parlamentarii beneficiaza de pensia speciala si daca nu duc la indeplinire mandatul, iar Ciolacu are deja un mandat intreg. in replica, Ciolacu i-a cerut liderului PNL sa nu mai minta, afirmand ca si la finalul primului mandat a demisionat inainte de finalizarea acestuia.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

Marcel Ciolacu i-a scris lui Mugur Isarescu, dupa ce economistul-sef al BNR a vorbit despre reducerea salariilor bugetarilor: Toate declaratiile facute de oficiali ai Bancii produc efecte

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis luni o scrisoare guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Seful social-democratilor ii aduce la cunostinta economistului-sef al tarii ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )