Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu, despre regionalizarea dupa alegeri: Cred ca nu ar fi rau ca intr-o viitoare guvernare sa reincepem acea discutie

B1 B1,
Marcel Ciolacu, despre regionalizarea dupa alegeri: Cred ca nu ar fi rau ca intr-o viitoare guvernare sa reincepem acea discutie

Presedintele PSD a vorbit despre proiectul de regionalizare, care prevede existenta unor guvernatori pe zone. Modelul este realizat dupa cel francez, iar Marcel Ciolacu a oferit si exemplul Poloniei, unde acest. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, despre reluarea votului asupra motiunii de cenzura: Asteptam motivarea CCR si vom lua o decizie privind oportunitatea continuarii demersului

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, marti, ca social-democratii asteapta motivarea Curtii Constitutionale dupa decizia de respingere a sesizarii premierului cu privire la existenta unui conflict juridic.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale: Este un decalaj in ceea ce priveste agenda politicienilor si a cetatenilor

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit la Exces de putere despre decalajul care apare intre prioritatile cetatenilor si cele ale politicienilor. Liderul PSD a precizat faptul ca romanii sunt ingrijorati de situatia scolilor, de pandemie si de criza economica.

MARCEL CIOLACU: PSD va avea cel mai mare numar de alesi locali, dupa aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca partidul va avea cel mai mare numar de alesi locali dupa alegerile locale, iar la alegerile parlamentare va avea un scor suficient de bun incat sa castige alegerile.

Marcel Ciolacu: Am luat decizia ca PSD sa mearga singur la aceste alegeri parlamentare (VIDEO)

PSD nu va face nicio alianta la alegerile parlamentare din acest an. Anuntul a fost facut, marti, de liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, la finalul unei sedinte a Consiliului Politic National al PSD, ac.

Ciolacu, despre atitudinea Guvernului privind legea de majorare a pensiilor: O abordare total cretina. Am inteles, sunteti prosti! Ma, dar ce aveti cu copiii nostri?

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept o abordare total cretina modul in care Guvernul s-a raportat la aplicarea legii adoptate de PSD care prevedea majorarea cu 40 la suta a punctului de pensie si sustine ca decizia Executivului de a nu dubla alocatiile, de a nu aloca masti pentru elevi este o vendeta la adresa copiilor. Am inteles, sunteti prosti. Ma, dar ce aveti cu copiii nostri?, a afirmat Marcel Ciolacu.

CIOLACU DESPRE NICUSOR DAN: Purtator de vorbe pentru interlopi

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat luni seara, facand referire la inregistrarile aparute in spatiul public, ca Nicusor Dan este un purtator de vorbe pentru interlopi, sustinand ca organele abilitate ar trebui sa se autosesizeze in acest caz, conform Agerpres.

Ciolacu, despre refuzul Guvernului de a majora cu 40% pensiile: O abordare total cretina

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, a catalogat drept o abordare total cretina mod.

Ciolacu, despre Legea privind Ziua Tratatului de la Trianon: O vom trece cat mai rapid si o vom trimite din nou la promulgare

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat ca Parlamentul va trece cat mai rapid prin Parlament Legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, pe care presedintele Klaus Iohannis a trimis-o spre reexaminare, si actul normativ va fi trimis din nou la promulgare.

MARCEL CIOLACU: Daca ar fi facut Grindeanu ce a facut Orban cu banii din fondul de rezerva, era arestat

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Resita, ca daca ar fi fost Sorin Grindeanu premier si ar fi dat o hotarare de guvern prin care fondul de rezerva aflat la dispozitia prim-ministrului sa fie impartit in functie de cumparat primari, acesta ar fi fost arestat.

Marcel Ciolacu: Liberalii taie cu 50% tichetele de gradinita ale copiilor. Guvernul pregateste un plan de austeritate pentru 2021

Marcel Ciolacu acuza Guvernul Orban ca pregateste un plan de austeritate pentru anul viitor, iar liberalii vor sa taie cu 50% tichetele de gradinita ale copiilor. Liderul social-democratilor precizeaza ca PSD se va opune in Parlament oricaror masuri de acest fel.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )