Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Victor Ponta in PSD: Nu are ce cauta in partid. Noi vorbim de o alianta, de o reintregire a stangii

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, despre revenirea lui Victor Ponta in PSD: Nu are ce cauta in partid. Noi vorbim de o alianta, de o reintregire a stangii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica in emisiunea Subiectiv, ca se poate discuta cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, despre o alianta, o reintregire a stangii, insa acesta nu are ce cauta in PSD. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre congresul PSD din 2020: Am o veste buna pentru colegi. Nu stiu cat de buna e pentru Orban

Marcel Ciolacu a precizat, duminica, in emisiunea Subiectiv ca nu s-a decis in privinta candidaturii sale la functia de presedinte al PSD. in acelasi timp, presedintele interimar al social-democratilor a subliniat ca partidul a fost bine pregatit in privinta propriilor alegeri, dat fiind faptul ca urmeaza Congresul PSD, cat si in privinta alegerilor locale si parlamentare din acest an.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Capitalei si o voi sustine

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca Gabriela Firea va fi candidatul PSD la Primaria Bucuresti si ca o va sustine.

Ciolacu: Victor Ponta nu are ce cauta in PSD. Vorbim de o alianta, nu de fuziuni sau de venirea lui Ponta in partid

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca liderul Pro Romania, Victor Ponta, nu are ce cauta in partid si ca se poate vorbi doar de o alianta cu aceasta formatiune politica si nu de o fuziune.

Marcel Ciolacu: PSD este pe sine. Vreau sa marim cercul decizional

Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, sustine ca problemele organizatorice din PSD au fost rezolvate, in conditiile in care se vorbea despre anumite datorii post-alegeri, si a refuzat sa.

Marcel Ciolacu, anunt oficial despre motiunea de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura in noua sesiune parlamentara. in opinia sa, demiterea Guvernului Orban se impune dat fiind comportamentul si actiunile guvernantilor.

PSD va depune motiune de cenzura, in urmatoarea sesiune parlamentara Ciolacu, despre buget: Daca CCR o sa ne dea dreptate

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca in urmatoarea sesiunea parlamentara PSD va depune o motiune de cenzura. El a mai afirmat ca, in cazul in care Curtea Constitutionala a Romaniei le va da dreptate in privinta asumarii raspunderii cu privire la bugetul de stat, Executivul si premierul trebuie sa demisioneze.

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Ciolacu se mandreste ca a pus PSD pe picioare

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, anunta ca problemele organizatorice ale partidului au.

Gabriela Firea il lauda pe Marcel Ciolacu

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a luat o decizie in ceea ce priveste congresul PSD si o eventuala candidatura la sefia partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )