Libnet.ro
UNICEF

05:30

Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, dupa ce Citu a renuntat la functia de premier: E cel mai bun lucru pentru romani

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a afirmat, dupa ce Florin Citu si-a depus mandatul de premier desemnat, ca e cel mai bun lucru care se putea intampla. continuă pe Antena3

Ciolacu, dupa ce Citu si-a depus mandatul: Ma bucur ca s-a renuntat la acest joc politic. Eu vreau sa traiesc intr-o Romanie normala (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a salutat decizia lui Florin Citu, premierul desemnat, de a-si depune mandatul. Cel mai bun lucru care se putea intampla Romaniei, ca domnul Citu a renuntat.

Secretele retragerii lui Florin Citu din functia de premier. Ce s-a intamplat cu cateva minute inainte de anunt

Criza politica, jocuri de culise si foarte multe intrebari au aparut odata cu decizia premierului desemnat, Florin Citu de a-si depune, in aceasta dupa-amiaza, mandatul, si totul s-a bazat pe dorinta actualului premier interimar de a se ajunge la alegeri anticipate. Secretele retragerii lui Florin Citu din functia de premier Conform celor de la adevarul. ro .

Ciolacu, dupa retragerea lui Citu: Toata Romania rasufla usurata ca domnul Citu nu este premier

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat joi ca retragerea mandatului premierului desemnat Florin Citu este cel mai bun lucru care se putea intampla pentru romani. Acesta a subliniat ca va urgenta audierile noilor ministri propusi si le-a recomandat parlamentarilor sa ramana in Capitala in cazul in care audierile ar putea avea loc sambata si duminica.

Marcel Ciolacu: PSD merge la consultari. Cel tarziu luni Romania trebuie sa aiba un guvern stabil

Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de catre Florin Citu a fost cel mai iresponsabil moment din politica romaneasca, sustine Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu afirma ca reprezentantii PSD nu vor vota Guvernul Citu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referitor la votul de investire a Guvernului Citu, care va avea loc joi, de la ora 16. 00, ca reprezentantii PSD vor fi prezenti la sedinta, dar nu vor vota acest guvern.

Marcel Ciolacu:Sa iasa domnul Orban si sa spuna daca trebuie un guvern legitim. Responsabilitatea e a PNL. PSD va fi prezent la vot

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, paseaza intreaga resposabilitate a formarii unui guvern functional celor din PNL. Liderul social-democrat a precizat ca alesii PSD vor veni in sala la votul de investire a Guvernului Citu.

Marcel Ciolacu: Luni va fi dat votul pentru noul Guvern

Marcel Ciolacu a vorbit despre programul din Parlament pentru a putea fi dat cat mai repede votul in Parlament pentru un nou guvern.

Marcel Ciolacu anunta un congres revolutionar la PSD: Nu va fi un congres in care vom fi toti la un loc!

Marcel Ciolacu a anuntat faptul ca PSD nu va avea un Congres traditional, ci va fi un video-congres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )