Libnet.ro
UNICEF

15:15

Marcel Ciolacu, dupa Congresul PSD: Cei care au fost fluierati de o sala intreaga, sa ii lase si pe acesti tineri sa faca politica

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, dupa Congresul PSD: Cei care au fost fluierati de o sala intreaga, sa ii lase si pe acesti tineri sa faca politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj de felicitari noii echipe de conducere a PSD. Felicitari noii echipe de conducere aleasa astazi la congresul Partidului Social. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Marian Oprisan dupa Congresul PSD: Cei care au fost fluierati de o sala intreaga ar trebui sa isi faca o autoevaluare

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Marcel Ciolacu, i-a transmis sambata lui Marian Oprisan ca ar trebui sa isi faca o autoevaluare si sa-i lase pe tineri sa faca.

Adrian Nastase, dupa Congresul PSD: A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a scris, sambata, pe blogul personal, ca a rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor, dupa Congresul PSD. Totodata, acesta a subliniat ca i se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu, dupa ce s-a clasat pe locul doi, dupa Dancila, in cursa pentru functia de presedinte al social-democratilor. Potrivit acestuia, departamentele partidului vor trebuie revigorate si va trebui ales un nou presedinte al Consiliului National, precum si modernizarea doctrinei si pregatirea unor cadre tinere.

Propunere-surpriza lansata de Adrian Nastase, dupa congresul PSD: Mi se pare interesanta si utila cresterea lui

Fostul premier Adrian Nastase a lansat o serie de propuneri dupa congresul PSD. Chiar daca mai de departe, am urmarit cu atentie desfasurarea Congresului PSD. A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-T.

Marcel Ciolacu, despre candidatii PSD: Sunt toti foarte buni

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la sosirea la Congresul PSD, .

Digi24: GALERIE FOTO. Cum arata Sala Palatului dupa Congresul PSD

PSD si-a ales astazi noua conducere, intr-un congres care a durat ore intregi, la Sala Palatului. Delegatii social-democrati si-au ales presedintele, presedintele executiv si secretarul general al partidului, iar in urma lor sala a ramas plina de gunoaie.

Marcel Ciolacu: Congresul de azi a demonstrat ca ne-am intors la normalitate Cei care au fost fluierati de o sala intreaga sa-si faca o autoevaluare

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, considera ca congresul de azi a demonstrat ca PSD s-a intors la normalitate si le transmite celor care au fost fluierati de o sala intreaga ca ar trebui sa-si faca o autoevaluare si sa-i lase si pe tineri in fata.

Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada. Ce risca cei care nu respecta termenele stabilite

Viorica Dancila participa, sambata, la congresul PSD, in care se voteaza noua conducere a partidului. Premierul a declarat ca guvernul pe care il conduce va face o autostrada cap-coada si ca cei care nu respecta termenele vor fi dati afara, fara exceptie. Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada in calitate de prim-ministru ma angajez in .

Adrian Nastase reactioneaza dupa Congresul PSD. A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a reactionat intr-o postare pe blogul personal la deciziile luate astazi in cadrul Congresului PSD. Pe langa comentariile punctuale despre noua conducere a partidului, fostul premier vine si cu cateva propuneri pentru strategia PSD in urmatoarea perioada.

Ponta, dupa congresul PSD: E cazul sa va apucati sa guvernati bine de maine, nu mai puteti da vina pe nimeni! Ca altfel e jale - si pentru voi si pentru noi toti!

Liderul Pro Romania, fostul presedinte al PSD Victor Ponta, le transmite social-democratilor ca acum este cazul sa se apucati sa guverneze bine chiar de maine, pentru ca altfel e jale si pentru ei si pentru noi toti.

Marcel Ciolacu i-a promis Vioricai Dancila ca o voteaza pentru sefia PSD: `Cu o mare rugaminte, a doua zi dupa congres sa nu mai tina cont de absolut nimic si sa faca ordinea necesara in Guvern`

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, joi seara, ca i-a promis premierului Viorica Dancila votul sau la Congresul extraordinar pentru functia de presedinte al partidului, dar a precizat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )