Libnet.ro
UNICEF

12:45

Marcel Ciolacu, dupa ce Ludovic Orban a declarat ca premierul e desemnat de partidul care castiga alegerile: Asa este! Iar premierul va fi de la PSD! PNL va ramane cu traseistii, impostorii si penalii

B1 B1,
Marcel Ciolacu, dupa ce Ludovic Orban a declarat ca premierul e desemnat de partidul care castiga alegerile: Asa este! Iar premierul va fi de la PSD! PNL va ramane cu traseistii, impostorii si penalii

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a comentat o declaratie facuta sambata la Timis de Ludovic Orban, care afirmase ca premierul este desemnat de partidul care castiga alegerile. Asa este! Iar. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, dupa ce Ludovic Orban a declarat ca premierul e desemnat de partidul care castiga alegerile: Asa este! Iar premierul va fi de la PSD! PNL va ramane cu traseistii, impostorii si penalii

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a comentat o declaratie facuta sambata la Timis de Ludovic Orban, care afirmase ca premierul este desemnat de partidul care castiga alegerile. Asa este! Iar.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Ludovic Orban: Sa ramana scris! Premierul va fi de la PSD

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj premierului Ludovic Orban, dupa ce acesta din urma a declarat, astazi, ca premierul va fi desemnat de partidul care castiga alegerile.

Marcel Ciolacu: Premierul va fi de la PSD! PNL va ramane cu traseistii, impostorii si penalii

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a reactionat, sambata, pe Facebook, dupa ce liderul PNL Ludovic Orban a declarat ca premierul este desemnat de partidul care castiga alegerile.

Marcel Ciolacu, dezvaluiri despre modul in care sunt raportate cazurile de coronavirus: O sa le ascunda pe timpul weekendului

Marcel Ciolacu afirma ca guvernul condus de Ludovic Orban ar fi incercat sa modifice modul in care este raportat numarul de cazuri de coronavirus. Mai exact, s-a urmarit ca datele acestea sa fie prezentate cu intarziere. STS le-ar fi incurcat, insa, planurile guvernantilor.

CIOLACU: Premierul va fi de la PSD!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat pe pagina personala de Facebook, dupa ce Ludovic Orban, a declarat ca premierul e desemnat de partidul care castiga alegerile.

LUDOVIC ORBAN: Exista circa 1.000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca exista aproximativ 1. 000 de proiecte nefinalizate pe PNDL 1, administrat aproape integral de guvernele PSD si Cabinetul pe care il conduce va interveni cu un act normativ pentru a prelungi cu un an de zile termenul de finalizare a lucrarilor din PNDL 1, astfel incat autoritatile locale care au beneficiat de finantare sa nu fie nevoite sa returneze banii Executivului. El a adaugat ca va fi un PNDL 3 anul viitor, dar dupa ce vor fi finalizate PNDL 1 si PNDL 2, potrivit News.

LUDOVIC ORBAN: incercam sa crestem viteza de adoptare a proiectelor de la nivel local si national

Premierul Ludovic Orban a declarat, azi, ca Guvernul incearca sa simplifice si sa creasca viteza de adoptare a proiectelor de la nivel local si national.

LUDOVIC ORBAN: S-a simtit o schimbare serioasa in optiunile cetatenilor din Moldova

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iasi, ca s-a simtit o schimbare serioasa a optiunilor electorale in Moldova la alegerile locale si ca aceasta schimbare va fi rasplatita, prin sustinerea de catre Guvernul PNL a proiectelor importante pentru aceasta regiune, potrivit News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

LUDOVIC ORBAN: in judetul Timis, PNL va forma majoritatile de guvernare locala cu USR-PLUS

Ludovic Orban a declarat azi la Timisoara, la ceremonia de deputare a juramantului de catre presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Adrian Nica, ca PNL va forma majoritati atat la nivelul judetului Timis, cat si la cel al orasului cu USR-PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )